IKEA otvorenje

IKEA otvorenje

IKEA otvorenje Zagreb, Hrvatska

IKEA otvorenje Sesvetski Kraljevec, 21.08.2014 godine

IKEA otvorenje prve robne kuće 21. kolovoza 2014. godine u 10:00 sati.

Nakon nekoliko godina neizvjesnosti otvara se dugo iščekivana robna kuća najvećeg proizvođača namještaja na svijetu tvrtke IKEA Zagreb. Robna kuća nalazi se pored Zagreb-a u mjestu Sesvetski Kraljevec na adresi ulica Alfreda Nobela, 10361 Sesvetski Kraljevec.

Robna kuća IKEA Zagreb prostire se na velikom prodajnom prostoru od čak 38 tisuća metara četvornih i na samom početku zapošljavati će oko 380 djelatnika raznih profila trgovačke djelatnosti. Svim kupcima IKEA-e na raspolaganju će biti oko 9.5 tisuća proizvoda iz raznih segmenata svakodnevnog života, točnije za uređenje doma, vrta i okućnice, kućanstvo i slično.

Za Hrvatsku IKEA je već i otisnula nekoliko destaka tisuća komada i specijaliziranih kataloga s ponudom. Važno je napomenuti da se ne radi o akcijskim katalozima nego o katalozima nove ponude koji, prema poslovnoj politici IKEA-e najavljuju proizvode koje ova tvrtka od datuma izdavanja kataloga stavlja u svoju prodajnu ponudu.

Novi IKEA katalog očekujemo krajem tjedna, biti će na Hrvatskom jeziku i sadržavati će proizvode nove IKEA kolekcije zajedno s pojedinačnim cijenama svakog proizvoda. IKEA katalog biti će dostupan i na našim stranicama, a osim online očekuje se kako će i većina kućanstava u okolici IKEA robne kuće u Sesvetskom Kraljevcu kao i istočnom dijelu Zagreba dobiti tiskana izdana kataloga.

Kako smo već poviše napomenuli tvrtka IKEA neće nuditi akcije, popuste ili bilo kakve posebne pogodnosti za kupce prilikom otvorenja nove robne kuće. Razlog ovakvoj odluci ponajviše leži u već pristupčnim cijenama namještaja i drugih proizvoda kao i u mogućim gužvama koje bi nastale prilikom samog otvorenja, jer iako IKEA još uvijek ne posluje u Hrvatskoj vlada veći interes javnosti za ovu veliku komapniju.

Pogledajte trenutnu ponudu IKEA-e u našoj rubrici IKEA katalog.

U nastavku vam donosimo nekoliko slika nove robne kuće. IKEA otvorenje očekujemo 21.08.2014. godine u 10:00 sati na adresi Ulica Alfreda Nobela Sesvetski Kraljevec.

IKEA autobus

IKEA autobus

IKEA Hrvatska

IKEA Hrvatska

IKEA parking

IKEA parking

IKEA vizija doma

IKEA vizija doma

IKEA Zagreb

IKEA Zagreb