IKEA katalog 2018

IKEA katalog 2018

IKEA katalog 2018 Hrvatska vrijedi od 01.09. do 30.06.2018. godine

IKEA katalog 2018. Hrvatska – Napravi mjesta za život.

Kasno ljeto tradicionalno je vrijeme za novi Ikea katalog za sljedeću godinu. Ni ova godina nije iznimka, a svojim katalogom za 2018.godinu Ikea nije nimalo razočarala naša poprilično velika očekivanja; na preko 300 stranica novog  Ikea Hrvatska kataloga pronašli smo baš sve što smo očekivali: Savršeno dizajniran namještaj i detalje za uređenje interijera, kao i pregršt ideja i inspiracija koje domu daju dimenziju više, pretvarajući njegove dijelove u savršeno prikladna mjesta za svaku obitelj ili samca. Svakako prelistajte novi Ikea katalog   i uvjerite se u izuzetnu ponudu. Katalog vrijedi za Ikea Hrvatska robnu kuću, od 1.rujna 2017. do 30. lipnja 2018. godine.

Ikea katalog Hrvatska za 2018. godinu iznova nas je oduševio ljepotom, jednostavnošću praktičnosti skandinavskog dizajna, u kombinaciji s očekivanom inovativnošću Ikea dizajnera. Cijeli Ikea Hrvatska katalog odiše naizgled nemogućim kombinacijama: minimalizma i iskorištenosti prostora, jednostavnosti i luksuza, ljepote i praktičnosti, neutralnih boja i prepoznatljivosti koja Vas izdvaja iz mase; kombinacijama tako svojstvenim skandinavskom stilu interijera, kojemu je upravo Ikea donijela svjetsku popularnost.

Ikea katalog Hrvatska za 2018. godinu ima moto: „Napravi mjesta“ – uz ideje iz Ikea kataloga zaista je moguće napraviti u stambenom prostoru više mjesta upravo za one aktivnosti koje Vama najviše znače, višenamjenski definirati prostorije i iskoristiti mali prostor do maksimuma. Posebno se ističu Ikea ideje za uređenje dnevnog boravka, jer, kako u Ikea katalogu stoji – U dnevnom boravku događa se život. Ikea pokazuje kako uz pametno osmišljene zone, dnevni boravak zaista može postati prostorija za sve; od dnevnog opuštanja i mjesta druženja obitelji, dječje igre pa do mjesta za noćni odmor, uz minimalne preinake.

Za namještaj dnevnog boravka Ikea katalog preporuča: Vimle trosjed, boje Orrsta crno-plava, za 3.870,00, Ekerö fotelja boja Skiftebo žuta za 998,00 kn, Nyboda komplet stolića s dva lica, od iverice i čelika, po cijeni od 499 kune za dva komada, Kivik počivaljka za 2000,00 kn, Nödebo tepih, niski flor s površinom od 100 % nove vune dimenzija Š170×D240 cm, za 1.999,00 kuna. U Ikea Hrvatska katalogu za 2018. pronaći ćete i pregršt detalja koji će zaokružiti uređenje i personalizirati Vaš interijer; od tepiha, zavjesa i jastuka do dekorativnih predmeta za kućanstvo, od kojih neke možete i sami preoblikovati, uz jednostavne savjete Ikea majstora.

Uz dobar odabir namještaja i detalja iz Ikea kataloga dnevni boravak pretvorit će se u spavaću sobu bez velikih kompromisa. Posteljina Hästfibla navlaka i 2 jastučnice s asimetričnim uzorkom i vedrim ali neutralnim bojama koje će pristajati uz svaki Ikea namještaj, za samo 279 kuna, kao i druge ponude raznog kućnog tekstila također su u ponudi novog Ikea Hrvatska kataloga.  Issna komplet stolića koji se mogu skloniti jedan ispod drugoga i višenamjenska sofa koja se može razvući u udoban krevet dopuštaju reorganiziranje prostora dnevnog boravka u spavaću sobu u tren oka. Za pametno upotpunjenje uređenja interijera korisnim detaljima Ikea  predlaže Jansjö LED lampu od bojanog aluminija i čelika za pod ili za noćni ormarić, za čitanje, za samo 179,90 kuna.

Ikea katalog donosi i prijedloge za još više funkcija Vašeg dnevnog boravka; uz malo mašte i pomoć iz Ikea kataloga bez puno truda dnevni boravak dobiva ugođaj starinske bibilioteke, uz istovreeno moderan izgled, koji daju čiste linije praktične Billy bibilioteke koja svojim staklenim stjenkama ujedno i štiti knjige. U Ikea Hrvatska kolekciji za 2018. godinu našla se i otvorena Hemnes biblioteka od bajcanog punog bora, Hemnes radni stol s dvije ladice za 949,00 i Feodor vintage uredska stolica s naslonom za ruke 998,00 kuna. U Ikea katalogu pronaći ćete i izvrsne ideje za blagovaonice, kuhinje, kupaonice i druge prostorije doma.

„Mali stan velika zabava“ – Novi Ikea katalog će Vas uvjeriti da mali prostori ne moraju gubiti na funkcionalnosti i ljepoti. Savjet Ikea stručnjaka za male prostore jest obratiti pažnju na svaki detalj, pa tako i odabir materijala i praktičan dizajn. Ikea preporuča pamučni baršun, izdržljivu brezu ili orahov furnir; materijale s izdržljivom teksturom i nespornom ljepotom. Ikea Hrvatska katalog nudi pregršt rješenja za maksimalno uživanje u malim prostorima: Bestå elementi montirani na zid jedno su od takvih rješenja – dekorativni i praktični mogu skrivati od pogleda osobne predmete a prostor ispod njih može se koristiti za sjedenje.

U novom Ikea Hrvatska katalogu oduševila nas je i otkačena kolekcija za sve one koji žele da ih njihov dom i namještaj prati u njihovoj posebnosti i originalnosti. Izdvajamo  Ivar element, obojen žutom bojom, na kojemu se jednostavno mogu izbušiti rupe, za 450 kuna ili Ikea Ivar element od neobrađenog drva s velikim okruglim otvorom, s nogicama u kontrastnom starinskom stilu i kontrastne tamne boje, također za 450,00, kao i samoljepljiva vrpca u boji kojom uz savjete iz Ikea kataloga možete napraviti neočekivane efekte na svom namještaju i dekoracijama.

Pogledajte cijeli Ikea Hrvatska katalog za 2018. i upoznajte se s kompletnom ponudom, a za još više ideja za uređenje  doma pratite i druge Ikea kataloge na našim stranicama. Budite s nama i ne propuštajte odlične prilike za kupnju; provjerite i druge kataoge namještaja i opreme za interijer.

Novi Ikea katalog Hrvatska vrijedi od 1.rujna 2017. go 30. lipnja 2018. godine.