IKEA katalog Kuhinje

IKEA katalog Kuhinje

IKEA katalog Kuhinje

IKEA katalog Kuhinje vrijedi do 30.06.2019.

Novi IKEA katalog – posebno izdanje s novim ponudama kuhinja za 2019. godinu. Prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i potražite inspiraciju za novo lice svoje kuhinje. Ponude iz kataloga vrijede do 30. lipnja 2019. godine.

Iz IKEA kataloga kuhinja izdvajamo: Bodbyn kuhinja u kojoj je jedan zid maksimalno iskorišten postavljanjem plitkih elemenata i odgovarajuće radne pločekako bi se stvorilo dovoljno prostora za tebe i tvoje stvari za samo 15 769 kn.

Torhamn kuhinja koja zahvaljujući detaljima na vratima ostavlja dojam ručne izrade, dok prirodna neujednačenost boje drva stvara poseban topao ugođaj za 22 599 kn također je u IKEA katalog ponudi.

IKEA katalog preporuča i Voxtrop kuhinju, koja dolazi sa elementima u različitim veličinama, stoga ih možete lako kombinirati kako bi u potpunosti odgovarale Vašim potrebama za samo 16 959 kn.

Pogledajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom, a za još više ideja za uređenje  doma svakako zavirite u novi IKEA katalog za 2019. godinu na našim stranicama. Budite s nama i ne propuštajte odlične prilike za kupnju. Provjerite i druge kataloge namještaja i opreme za interijer.

Novi IKEA katalog vrijedi do 30. lipnja 2019. godine.