Ikea katalog ljeto

Ikea katalog ljeto

IKEA katalog Proljeće ljeto 2015

IKEA katalog vrijedi od 02.03. do 15.08.2015.

Novi Ikea katalog -Posebno izdanje s ponudama namještaja i dodatne opreme za eksterijer – sve za vrt i okućnicu, velike i male balkone i lijepo uređen prozor kroz kojeg će proljetni dani izgledati još ljepši. Prelistajte novi Ikea katalog i upoznajte se s ponudom, koja vrijedi od 2. ožujka do 15. kolovoza 2015. godine.

Ljeto je opet u gradu, a iz Ikee stižu odlične novosti – nova ponuda vrtnog i balkonskog namještaja i raznih dodataka; stalaka za cvijeće, ukrasne rasvjete, mreža za ležanje i drugih artikala uz koje ćete upotpuniti uživanje u prvim proljetnim danima na otvorenom.

Uz Ikea katalog  s lakoćom ćete urediti svoj eksterijer sa stilom, čak ako raspolažete i sasvim malim balkonskim ili vrtnim prostorom. Iz ponude izdvajamo: Mreža za ležanje u različitim bojama za 748,00, stolice za plažu za 179,90 kuna. Ikea katalog donosi i: Solvinden visilice od papirnatog materijala, koja se može prilagoditi prema željama, s ukrasnim šarenim vrpcama, Skruv LED rasvjetna mreža sa 48 žarulja na otvorenom + Solvinden ukras za rasvjetni lanac +  transformator za 239,50 kuna.

Kungsholmen serija izrađena od materijala koji se mogu kombinirati po želji idealno i za manje balkone – primjer kombinacije dvije sofe za 2.396,00 kuna, Applaro klupa sa zidnom pločom, s policom – redovna cijena 787,99 – Ikea Family cijena 529,00 kuna, Runnen N podna daska smeđa, 9 komada u pakiranju redovna cijena 199,00 kuna, Ikea Family cijena 129,90, Applaro preklopni stol redovne cijene 999,00 i Ikea Family cijene 749,00 još su neke od odličnih Ikea katalog ponuda za ovo proljeće.

Zavirite na stranice novog IKEA kataloga i upoznate se s novim ponudama opreme za eksterijer iz IKEA-e. Pratite našu rubriku IKEA katalog i dalje i uvijek budite u tijeku, a za još više izbora potražite i druge kataloge iz naše rubrike  namještaj i li eksterijer
Novi IKEA katalog vrijedi do isteka zaliha.