IKEA katalog Hrvatska zima

IKEA katalog

IKEA katalog zima vrijedi do isteka zaliha

Prelistajte novi IKEA katalog Hrvatska za zimu 2014/2015 godine. Pogledajte ponudu i aranžmane za nadolazeći Božić i Novu godinu…

Stigao je novi IKEA katalog – Posebno izdanje s ponudom blagdanskog asortimana – božićne dekoracije; božićno drvce, kuglice, ukrasne trake, ukrasni papir za zamatanje poklona, dekorativna rasvjeta, stolni ukrasi, vijenci za vrata i prozore, ukrasne jastučnice i posteljno rublje s prepoznatljivim motivima, čaše za šampanjac, modle za kolače i gotovi skandinavski kolačići – svakako preporučamo novi IKEA katalog za još više uživanja u blagdanima. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

IKEA asortiman obuhvaća mnogo više od namještaja; u svojoj ponudi IKEA ima apsolutno sve za uređenje Vašeg interijera. U ovom IKEA katalog izdanju pogledajte posebne prigodne ponude dekoracija i raznih sitnica koje će  Vam uljepšati nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane. Iz IKEA katalog ponude izdvajamo:

Vinterkul kalupi za rezanje, rolo kalup za rezanje, kalup za čokoladu i marcipan, kalup za rezanje slatke kućice 44,90, ili već pripremljeni skandinavski keksići od đumbira u limenoj kutiji za 35,00 kuna, Goodis božićni sljezov slatkiš 8,00 kuna, sljezov kolačić u obliku snjegovića s okusom vanilije…sve to pronaći ćete na početnim stranicama blagdanskog IKEA katalog izdanja.

Iz ponude božićnih ukrasa u IKEA robnoj kući IKEA katalog izdvaja: Vintermys ukrasne trake za božićno drvce 44,90, zvijezda visilica za 79,90, umjetna lončanica za 119,90, ukrasna rasvjeta – grad 119,90 – meko toplo svjetlo koje stvara lijepu siluetu ako se postavi na prozor; Strala LED fenjer pahuljica, na baterije, za 39,90, mirisne svijeće u čaši za 29,90, viseći ukrasi za 29,90, ukrsni papir za poklone rola 14,90, ukrasni rasvjetni lanac 18 žarulja za 149,90 kuna.

Ukrasna kutijaa za 24,90, vrpce za 29,90, stolni ukras zvijezda na baterije 29,90, ukrasne kuglice u obliku sove – puhano i ručno obojeno staklo za  59,90, viseći ukras orašar za 24,90 kuna, ukrasni vijenac za vrata za 129,90, velika svijeća bez mirisa za  14,90,  podloga za božićno drvce za svjetlima za 229,00 kuna, zdjela od kaljenog stakla crvena za 14,90, šalice od kaljenog stakla za 44,90,- sve to dio je IKEA katalog ponude.

Pogledajte i ponude ukrasnih jastučnica, navlaka za poplune, kućnih papuča i ostalog asortimana dizajniranog za poseban blagdanski ugođaj u Vašem domu.

Zavirite na stranice novog IKEA kataloga i upoznate se s blagdanskom ponudom iz IKEA-e. Pratite našu rubriku IKEA katalog i dalje i uvijek budite u tijeku, a za još više izbora potražite i druge kataloge iz naše rubrike Interijer.

Novi IKEA katalog vrijedi do isteka zaliha.