Ikea katalog blagdani

Ikea katalog blagdani

Ikea katalog blagdani 2015

Ikea katalog blagdani vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Ikea katalog – posebno izdanje s izdvojenim ponudama blagdanskih dekoracija za interijer i eksterijer; stil i kvaliteta po najpovoljnijoj cijeni – pogledajte letak iznad teksta i inspirirajte se za uređenje Vašeg doma za još ugodnije božićne blagdane. Ponude vrijede do prodaje zaliha.

Ikea katalog predstavlja Vam Vinter 2015 liniiu  božićnih ukrasa: limenka s poklopcem set 3 komada u pakiranju za 49,90 kuna, posuda za svijeću u obliku zvijezde, crvena, za 8,90 kuna, viseći ukrasi razne figurice Djeda Božićnjaka za 59,90, viseći ukras u obliku srca ispunjenog manjim crvenim srcima za 39,90 kuna, ukrasne kutije za 49,90 kuna.

Skurar tegla  za biljke s rubom u izgledu čipke za 14,90 kuna, Gottgora fenjer za svijeću u čašici za 79,90, Strala LED ukrasna rasvjeta za 119,90, Sinnlig mirisna svijeća u čaši visine 7,5 cm, crvene boje, za 9,90 kuna također su u ponudi novog Ikea kataloga.

Prelistajte cijeli IKEA katalog i provjerite sve IKEA ideje za blagdansko dekoriranje doma. Za još više odličnih ideja potražite na našim stranicama i novi kompletni IKEA katalog za hrvatsko tržište i otkrijte sve novosti za naredno razdoblje. Kao i do sada, sve najnovije IKEA kataloge možete pratiti na našim stranicama. Budite s nama i ne propuštajte odlične prilike za kupnju. Provjerite na našim stranicama i druge kataloge iz naše posebne rubrike Božić 2015  u kojoj smo za Vas na jednom mjestu izdvojili sve blagdanske ponude brojnih trgovačkih lanaca.

Novi Ikea katalog Blagdani vrijedi do prodaje zaliha.