Ikea katalog 2017

Ikea katalog 2017

Ikea katalog 2017 Hrvatska

Ikea katalog 2017 Hrvatska vrijedi od 01.09.2016. do 21.07.2017.

Novi Ikea katalog – Novosti za Ikea Hrvatska robnu kuću u 2017. godini – široki asortiman dobro dizajniranih, funkcionalnih proizvoda za uređenje doma; švedski dizajn koji odiše jednostavnošću, dopadljivošću i nadasve praktičnošću, koji je lako uklopiti u svaki stil uređenja interijera. Osim ponude namještaja Ikea katalog donosi i bogatu ponudu raznih sitnica i super ideje za funkcionalno organiziranje kućanstva. Pogledajte katalog i upoznajte se s ponudom koja u Ikea Hrvatska robnoj kukći vrijedi od 1.  rujna 2016. do 21. srpnja 2017. godine.

Ikea katalog donosi ponudu nadasve praktičnih artikala, kako iz asortimana namještaja tako i posuđa i raznih dodataka, vodeći se idejom da savršeno ne postoji; umjesto opreme za savršenu večeru koja u životu ne postoji, Ikea donosi namještaj i opremu za kućanstvo prilagođenu za razne životne situacije i stilove života: obiteljska večera, večera za jednu osobu, večera za one koji ne jedu uvijek za stolom. Izdvajamo: Zdjela za miješanje s praktično dizajniranim žlijebom uz pomoć kojeg je sadržaj lakše izliti bez prosipanja i prljanja, tanjuri-zdjele s širokim obodom za manje prosipanja izvan zdjele.

Zavirite na stranice novog Ikea kataloga i provjerite novu Sallskap kolekciju u ograničenom izdanju inspirirana tradiicoalnim švedskim dizajnom; otisnuti uzorci i posude za jelo od punih materijala za ugodan prostor u kojem ima mjesta za sve. Ikea zna da je blagovaonski stol već odavno postao multifunkcionalni stol za mnoge druge stvari. Ikea katalog predstavlja Vam blagovaonski stol kao projektni stol, pogodan za obiteljsko okupljanje, pripremu obroka, učenje i rad.

Vardagen lonci s tri sloja čelika na dnu za ujednačenu raspodjelu topline i «pametno» kuhanje, prirodan izbor materijala u Risatorp kolekciji košara za voće i povrće, koje osim toga što nisu štetne za zdravlje predstavljaju i odličan ukras na stolu ili polici, kuhinja idealna za male obitelji ili kuhanje za jednu osobu, kuhinja s puno prostora za veliku obitelj, kuhinja koja lako seli s vama, s mobilnim i prilagodljivim elementima, odlične ideje za praktične police za spremanje hrane još su neke od Ikea kataloga ideja za kućanstvo.

Za dnevni boravak iz snova Ikea katalog preporuča sjedeće garniturekoje se noću pretvaraju u udoban ležaj, elementi za pospremanje uz koje ima mjesta svemu osim neredu, prostor za dječju igru, red i igra u dječjoj sobi, stolić za dnevni boravak s policama za odlaganje uređaja – prilagođen modernom dobu u kojem su digitalni uređaji preplavili naše domove i prerasli klasične ideje namještaja i uređenja dnevnog boravka…

Pogledajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom, a za još više ideja za uređenje  doma ne propustite pratite i druge IKEA kataloge na našim stranicama. Budite s nama i ne propuštajte odlične prilike za kupnju. Provjerite i druge kataoge namještaja i opreme za interijer.

IKEA katalog od 1.  rujna 2016. do 21. srpnja 2017. godine.