IKEA katalog 2019

IKEA katalog 2019

IKEA katalog 2019 vrijedi od 27.08. do 30.06.2019.

IKEA katalog 2019 za Hrvatsku – novi IKEA katalog s ponudama koje možete očekivati u IKEA Hrvatska robnoj kući kroz 2019. godinu; novi trendovi uređenja interijera – namještaj, dodaci, dekoracije i korisne sitnice za dom, ured, vrt i balkon. Zavirite na stranice novog IKEA kataloga, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe. Ponude vrijede od 27. kolovoza 2018. do 30. lipnja 2019. godine.

IKEA ne slijedi trendove nego ih postavlja i predvodi, osluškujući želje i potrebe svojih kupaca. Uspijevajući spojiti praktičnost i udobnost s vrhunskim dizajnom i pristupačnom cijenom IKEA ostaje jedan od globalno najomiljenijih brendova u svijetu uređenja interijera. Novi IKEA katalog za 2019. godinu potvrđuje sve to. Na čak 298 stranica IKEA Vam predstavlja sve novosti u ponudi koje će Vam biti dostupne sve do kraja lipnja 2019. godine u IKEA Hrvatska robnoj kući. Katalog je podijeljen u 18 cjelina, za lakše snalaženje i odabir.

“Utočište usred grada”, “Neograničeno u ograničenom prostoru”, “Gdje više znači više”, “Održiv i predivan”, “Puna kuća”, “Otvoreni za promjene” i “Prostor za velike ideje” – nazivi su to novih IKEA reješenja za uređenje interijera u novom izdanju IKEA kataloga. Katalog posebno izdvaja IKEA favorite, ali i ostala najrazličitija rješenja za uređenje prostora  svih vrsta, stilova i namjena. U IKEA katalogu osim pregleda ponude pronaći ćete i inspirativne ideje za kombiniranje namještaja na način da Vaš prostor bude maksimalno iskorišten a Vaš dom ugodno mjesto za život. Uz IKEA prijedloge za kombinacije namještaja i kućnog tekstila te modernih dekoracija, uz udobnost je zagarantiran i nepogrešiv vizualni dojam i stil.

IKEA katalog u svom uvodu pozdravlja kupce i upoznaje ih s novostima, naglašavajući kako žele proslaviti različitosti u načinu življenja. Stoga je u IKEA katalogu prikazano uređenje sedam različitih domova od kojih svaki ima svoju priču; od stana od 16 m2 do kuće potpuno posvećene ekološki prihvatljivim izborima. Promatrajući različitosti u odabiru namještaja, rasvjete i detalja potražite inspiraciju za ugodniji svakodnevni život kod kuće.

Pogledajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom, a za još više ideja za uređenje  doma ne propustite pratite i druge IKEA kataloge na našim stranicama. Budite s nama i ne propuštajte odlične prilike za kupnju. Provjerite i druge kataloge namještaja i opreme za interijer.

Novi IKEA katalog vrijedi od 27. kolovoza 2018. do 30. lipnja 2018. godine.