Ikea katalog Vrtni balkonski namještaj

Ikea katalog Vrtni i balkonski namještaj

Ikea katalog Vrtni i balkonski namještaj vrijedi za sezonu 2016.

Novi IKEA katalog – balkonski i vrtni namještaj – neodoljiva jednostavnost i estetika dizajna, praktičnost upotrebe i održavanja, mogućnost lake prilagodbe svakom eksterijeru, za maksimalno uživanje u vrtu ili na balkonu ovoga proljeća. Prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom koja vrijedi za 2016. godinu.

Iz odličnog izbora vrtnog i balkonskog namještaja u novom IKEA katalogu izdvjamo neke od najupečatljivijih primjeraka: Läckö balkonska garnitura – stol i dvije  stolice, okvir, sjedište stolice, noge i ploča stola od čelika, s poliesterskim premazom u prahu,  noge stolice i nosač okvira od poliamidne plastike, vrlo lako održavanje brisanjem vlažnom krpom. Zahvaljujući odvodnom otvoru u sjedištu, voda može otjecati, za 528,80 kuna.

Värmdö ljuljačka,vrlo jednostavnog dizana, s jednostavnim linijama na verandi ili u dnevnoj sobi. Preporuka:  Može se nadopuniti Hållö jastukom za stolicu 50 x 50 cm i Hållö jastukom za naslon 62 x 42 cm.  Zahvaljujući plastičnim trakama na donjem dijelu stolice, pod je zaštićen od ogrebotina i habanja. Ljuljačka se jednostavno održava, uz čišćenje blagom sapunicom i brisanje čistom, suhom krpom, za 799,00 kn jedna je od zvijezda novog IKEA kataloga.

Za poklonike modernog urbanog dizajna i jednostavnog održavanja IKEA katalog predlaže PS vågö lounge stolica od polipropilenske plastike u bijeloj ili narančastoj boji; koja je otporna na blijeđenje i ima UV zaštitu kako se ne bi sušila i pucala. Može se slagati čime se štedi prostor.- Zahvaljujući odvodnom otvoru u sjedištu, voda može otjecati, za 149,90 kn..

Pogledajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom, a za još više ideja za uređenje  doma ne propustite kompletni IKEA katalog za hrvatsko tržište, uživajte u odlično predstavljenom asortimanu i odaberite nešto za sebe.

Kao i do sada, sve najnovije IKEA kataloge možete pratiti na našim stranicama. Budite s nama i ne propuštajte odlične prilike za kupnju.

IKEA katalog vrtnog namještaja vrijedi  za 2016. godinu.