IKEA katalog 2016

IKEA katalog 2016

IKEA katalog 2016

IKEA katalog 2016 vrijedi do lipnja 2016 godine

Stigao je novi IKEA katalog  za 2016 godinu. Prelistajte glavni Ikea katalog i provjerite što je novo u ponudi jednog od najpoznatijih europskih lanaca robnih kuća za uređenje interijera. IKEA katalog za Hrvatsku s vrlo sličnim ili istim asortimanom očekujemo katalog  sredinom kolovoza ove godine. Pratite nas i prvi saznajte za sve novosti iz IKEA ponude. Katalog vrijedi do lipnja 2016. godine.

Na čak 328 stranica IKEA katalog donosi pregled svih novosti u ponudi do sredine sljedeće godine. Katalog je tematski podijeljen na nekoliko cjelina pa tako na prvim stranicama kataloga možete pregledati najnovije  artikle i one koji će se tek naći u ponudi, od 10. stranice potražiti inspiraciju među kreativnim idejama za uređenje interijera za razne aktivnosti, a od 174. stranice slijedi pregled svih najatraktivnijih artikala u ponudi za 2016. godinu.

Iz IKEA ponude novi IKEA katalog izdvaja najbolje iz asortimana kuhinjskih pomagala, posuđa za pripremanje i serviranje hrane, rasvjete, dekoracija, papirne konfekcije, zavjesa, tepiha i ostalog kućnog  tekstila, malog  namještaja, namještaja za spavaću sobu i kupaonicu,  sofa i naslonjača, ideje za radni prostor budućnosti, namještaj i druge artikle za dječju sobu i prostor za igru i učenje…Svakako prelistajte cijeli katalog i potražite inspiraciju za moderno i praktično uređenje interijera.

Novi IKEA katalog  predstavlja mobilnu aplikaciju za IKEA katalog, uz koju je moguće dobiti još više ideja i inspirativnih prijedloga, kao i koristiti praktične alate za pomoć u uređenju doma; pregledavati video clipove za realističan pogled na artikle u interijeru, prošetati sobom kao da ste  tamo, provjeriti kako će neki komad namještaja pristajati u vašem prostoru, kao i 360 poglede soba, galerije slika…

Zavirite na stranice novog IKEA kataloga i uživajte u odličnoj novoj kolekciji; upoznate se s novostima iz IKEA-e i inspirirajte se za krativno i praktično uređenje prostora.  Pratite našu rubriku IKEA katalog i ne propustite novi IKEA Hrvatska katalog kojega očekujemo sredinom kolovoza, a  za još više izbora potražite i druge kataloge iz naše rubrike  namještaj, interijer li eksterijer

Novi IKEA katalog vrijedi do lipnja 2016. godine.