Privatnost

Polica Privatnosti

Vaša Privatnost

Vaša privatnost nam je važna. Da bi bolje zaštitili Vašu privatnost donosimo ovu obavijest i objašnjenje naših online informacija koje pružamo posjetiteljima i čitateljima. Kako bi ste ovu obavijest u buduće jednostavno pronašli, dostupna je na našoj početnoj stranici i na svakom mjestu gdje od vas tražimo osobne podatke.

Google AdSense i DoubleClick DART kolačići

Google, kao oglašivač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na ovoj stranici. Korištenje DART kolačići Google omogućuje posluživanje oglasa za posjetitelje koji su na temelju njihovih kriterija već posjetili ovu web stranicu, kao i druga mjesta na internetu.

Možete isključiti prikupljanje DART kolačića i možete posjetiti Google za više informacija o oglasima i sadržajnoj mreži kao i kompletna pravila o privatnosti. Za ove informacije slijedite ovu vezu: http://www.google.com/privacy_ads.html. Praćenja korisnika kroz mehanizme DART kolačića su u skladu s Googleovim pravilima o privatnosti.

Oglasi trećih strana, poslužitelji ili druge oglasne mreže također mogu koristiti kolačiće za praćenje aktivnosti korisnika na ovoj web stranici ili za mjerenje učinkovitosti i drugih parametara koji će biti određeni u svojim pravilima o privatnosti. Katalozi.net nema pristup ili kontrolu nad tim kolačići koji se mogu koristiti treće strane oglašivača.

Prikupljanje osobnih podataka

Prilikom posjete ovoj stranici, IP adresa korištena za pristup ovoj stranici biti će zapisana uz datum i vrijeme pristupa. Ove informacije se isključivo koriste za analizu trendova, administraciju web-mjesta, praćenje kretanja korisnika i skupljanje demografskih podatka za isključivo našu internu uporabu. Ono što je najvažnije, sve zabilježene IP adrese se ne vežu za osobne informacije posjetitelja.

Linkovi na web stranice trećih osoba

Ova stranica sadrži linkove na vanjske stranice. Mi nismo odgovorni za politiku na ovim web stranicama. Trebali bi biti svjesni da pravila privatnosti tih stranica mogu se bitno razlikovati od naših.

Izmjene ove Izjave o privatnosti

Sadržaj ove izjave može biti izmijenjen u bilo koje vrijeme, po vlastitom nahođenju zato se preporuča periodička provjera ove stranice.

Više informacija na: Kako Google upotrebljava podatke

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naše police privatnosti, kontaktirajte nas na info[at]katalozi.net email.

Za policu kolačića posjetite ovu stranicu: Polica kolačića.

Katalozi.net

Katalozi.net
By: Antonia Bandić

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!