IKEA Family

IKEA Family

Ikea Family kartica Hrvatska

Ikea Family kartica za robnu kuću Zagreb

Ikea Family kartica – još jedna sjajna vijest iz Ikea Hrvatska robne kuće!

Kao i brojne druge trgovačke kuće i Ikea Zagreb svojim vjernim kupcima omogućuje razne pogodnosti putem Ikea Family programa vijernost. Učlanjenjem u Ikea Family program pogodnosti za vjerne kupce dobivate Ikea Family karticu s kojom možete početi koristiti pogodnosti već kod prve kupnje. Pogodnosti uključuju razne popuste u trgovini robne kuće kao i u Ikea restoranu, bistrou i caffe baru, posebne uvjete za povrat robe, prijevoz kupljenih proizvoda, osiguranje prijevoza, korištenje Ikea igraonice kao i primanje novosti iz Ikee elektronskom poštom.

Među pogodnostima koje donosi Ikea Family kartica su i posebne niže cijene za asortiman označen kao Ikea Family, ali i drugih odabranih Ikea artikala. Besplatna kava ili čaj i popusti na hranu u Ikea restoranu, niže cijene specijaliteta iz trgovine švedske hrane također su na popisu Ikea Family pogodnosti.

Vlasnici Ikea Family kartice redovito će na svoj e-mail dobivati novosti iz Ikee, kao i Ikea Family specijalizirani časopis svaki mjesec u godini. Dobro je napomenuti da u bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje s Ikea mail liste i prestati dobivati ovakvu elektronsku poštu.

Uz Ikea Family karticu vrijede i posebni uvjeti za povrat robe kako smo spomenutli poviše; dok ostali kupci neraspakiranu robu mogu vratiti u roku od 90 dana za vlasnike Ikea Family kartice rok povrata i zamjene je neograničen.

Uz predočenje Ikea Family kartice možete ostvariti i posebne pogodnosti u Ikea igraonici Smaland preko tjedna, posebne pogodnosti kod prijevoza kupljene robe, kao i besplatno osiguranje od mogućih oštećenja kupljenih proizvoda u prijevozu iz trgovine do kuće.

Ikea Family karticu svi stariji od 14 godina (do 18 godina uz pristanak roditelja) mogu jednostavno zatražiti uz učlanjenje u Ikea Family klub, popunjanjem online formulara, ili na Ikea kiosku u samoj Ikea robnoj kući; vrlo jednostavno i potpuno besplatno. Već kod sjedeće kupnje po prijavi možete koristiti spomenute pogodnosti Ikea Family kartice.

Okvirnu sliku kako Ikea kartica vjernosti izgleda pogledajte niže, a sve Ikea kataloge s Family proizvodima, koji su povoljniji uz spomenutu Ikea karticu, možete pronaći na ovom mjestu Ikea katalozi.

IKEA Family card

IKEA Family card

IKEA Family pogodnosti

IKEA Family pogodnosti

IKEA Family kartica

IKEA Family kartica