IKEA dostava i usluge

IKEA dostava i usluge

IKEA dostava, usluge

IKEA dostava i usluge robna kuća Zagreb, Hrvatska

Ikea Hrvatska robna kuća uz veliki izbor namještaja i razne opreme za interijer po povoljnim cijenama nudi i brojne usluge koje će Vašu kupnju učiniti još ugodnijom i jednostavnijom. HrvaNa popisu usluga za kupce koje nudi Ikea Hrvatska robna kuća nalaze se dostava (uz mogućnost posene brze dostave), preuzimanje robe, najam kombija i auto prikolice, sastavljanje i montaža namještaja, šivanje, ali i financijske usluge.

Dostava je iz Ikea robne kuće moguća na području cijele Hrvatske, a cijena i vrijeme dostave ovise, kako je to i uobičajeno, od udaljenosti odredišta i količini dostavljane robe. Na stranicama 6-7 ove brošure pronađite svoje mjesto stanovanja i provjerite zonu u kojoj se nalazi. Zavisno od udaljenosti zone dostavu iz Ikee možete platiti već od 100,00 kuna, do cijene po tarifi 6,99 kuna po kilometru.

Sastavljanje namještaja po sistemu „sam svoj majstor“ može zadati puno muke, stoga Vam Ikea nudi usluge montaže i sastavljanja od strane svog profesionalnog osoblja.Posebni uvjeti vrijede za sastavljanje kuhinja, pri čemu je potrebno u Ikea robnoj kući izvršiti planiranje, a uz prethodne usluge mjerenja uključuje čak i radove na plinskom priključku, završne radove i popravke zidova, ali i druge radove, prema dogovoru, uz posebnu nadoplatu.

Prelistajte brošuru i potražite sve detalje Ikea usluga za kupce.

Ako još niste prelistali novi Ikea katalog, potražite ga na našim stranicama i upoznajte se s ponudom za Hrvatsku.