15.05.2012

Započeo obiteljski tjedan u Arena Centru

 Danas u 19:00 otvara se izložba fotografija Mare Milin „Male obitelji“ u sklopu programa Obiteljskog tjedna Arena Centra koji traje do nedjelje, 20. svibnja. Arena Centar je u Obiteljskom tjednu za svoje posjetitelje pripremio brojna događanja, radionice, kvizove, izložbe i performanse namijenjene svim članovima obitelji.

Već sutra, u srijedu 16. svibnja od 17:00 cijela obitelj može sudjelovati u kvizu „Prati kartu, izvrši zadatak, vrati se po poklon“.

U četvrtak, 17.5. od 10:00 započinje prvi OBITELJSKI ČETVRTAK Arena Centra sa programom „Obuci mamu“ u kojemu će sudjelovati Ivana i Marija Husar, Anja Alavanja, Antonija Šola i Katarina Rautak sa svojim mamama kao i omiljena televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić sa svojom kćerkom i sinom. Naše omiljene javne osobe pomoći će svojim mamama odabrati styling a sav prihod namijenjen je humanitarnoj akciji Palčić gore! u kojoj su prikupljaju sredstva za opremanje svih hrvatskih bolnica potrebnim brojem inkubatora.

U petak, 18.svibnja od 17:00 sati najavljujemo mali frizeraj i šminkeraj „Arena beauty centar za klince i klinceze“ kao i fotografiranje u kostimima po želji uz pomoć Anite Nadj. Za vikend smo vam pripremili nastup dječjeg zbora „Bajka“ koji nastupa kao podrška humanitarnoj akciji Palčić gore! (subota, 19.5. u 17:00),  a u nedjelju obiteljski kviz „Pogodi koja je ovo pjesma“.

Arena Centar ovime otvara dan posebnih pogodnosti za obitelj OBITELJSKI ČETVRTAK kojim će posjetitelji centra moći uživati u posebnim ponudama i popustima uz predočenje OBITELJSKE KARTICE Arena Centra.