23.04.2012

Financial Times proglasio je tvrtku TriGranit developerom godine u industriji nekretnina

Tvrtka TriGranit Development Corporation, su-vlasnik Arena centra u Hrvatskoj, proglašena je developerom godine u industriji nekretnina i nagrađena nagradom CEE za kvalitetu u upravljanju nekretninama (Real Estate Quality Awards – CEEQA) koju organizira Forum CEE u suradnji sa poslovnim novinama Financial Times. Nagrađene tvrtke odabiru se u  18 zemalja središnje i istočne Europe na temelju kriterija poslovne izvrsnosti i uspješno realiziranih projekata kako unutar industrije nekretnina tako i u međunarodnoj  ulagačkoj areni.

Žiri nagrade sastavljen je od panela iskusnih predstavnika vodećih tvrtki na tržištu a nadzire ga globalno priznata konzultantska tvrtka Deloitte. Žiri nagrade CEEQA odlučuje o pobjednicima vrlo strogim sustavom evaluacije i bodovanjem od strane više od 300 stotine ocjenjivača iz cijele industrije.

Árpád Török, izvršni direktor tvrtke TriGranit, komentirao je nagradu ovim riječima: „Oduševljeni smo što smo primili ovakvo priznanje od naših klijenata i ljudi iz struke. Nagrade CEEQA jedna je najprestižnijih nagrada u Europi. Ova je nagrada dodatni dokaz da su – unatoč svjetskom previranju i teškim ekonomskim uvjetima –TriGranit i razvojni projekti koje realizira najviše kvalitete te se smatraju vodećima u vrlo konkurentnoj europskoj areni u industriji nekretnina. Ova nam nagrada daje dodatno međunarodno priznanje i odgovornost. Vodeća uloga u industriji nekretnina dodatno naglašava naše korporativne napore i posvećenost poslovnoj izvrsnosti.

U 2011. godini započeli smo gradnju City Centra u Poznanju na 140 000 metara kvadratnih, dovršili prvu fazu projekta poslovnih ureda B4B u Krakovu na 50 000 metara kvadratnih, i započeli drugu fazu poslovnog razvoja B4B u Krakowu, a kraju priveli projekt sjedišta KH na prostoru od 76 000 kvadratnih metara koji je jedna od perjanica Milennium City Centera u Budimpešti, a  čijim se integriranim razvojem bavila tvrka bavila – sve navedeno pozicioniralo je TriGranit kao predvodnika tržišta nekretninama u središnjoj i istočnoj Europi.“