18.05.2012

Arena Centar pokreće nagradni natječaj Obuci mamu

 Na prvom OBITELJSKOM ČETVRTKU Arena Centra gostovale su četiri poznate dame i predstavile natječaj OBUCI MAMU koji centar pokreće od 31. svibnja. Riječ je o nagradnom natječaju u kojem će natjecatelji moći osvojiti styling u vrijednosti do 3000 kuna pod uvjetom da mamu povedu sa sobom u shopping.

Odjevne kombinacije „s guštom“ su birale:  Karmela Vukov Colić sa sinom Noom, Anja Alavanja, Antonija Šola i Katarina Rautak s mamama, a sav iznos koji su potrošile Arena Centar donirat će humanitarnoj akciji Palčić gore! za podizanje svijesti  o brizi za prerano rođenju djecu i kupnju inkubatora potrebnih za sva rodilišta u Hrvatskoj.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u nagradnom natječaju,  u četvrtak, 31.5., trebaju povesti mamu sa sobom u shopping i odabrati za nju styling u iznosu do 1.500 kn (sačuvati račun/e).  Nakon što odaberu styling,  u njemu se zajedno fotografiraju u fotokutku (Glavni ulaz) i ostavljaju svoje podatke. Fotografije će biti objavljene na web stranici Arena Centra čime ulaze u natječaj za najbolji styling . Fotografija će se ocjenjivati online do nedjelje, 3.6. do ponoći, pobjeđuje! Objava pobjednika će biti na web stranici Arena Centra u ponedjeljak, 4.6. u 10:00. Saznajte više na: www.arenacentar.hr.

Arena Centar ovime otvara dan posebnih pogodnosti za obitelj OBITELJSKI ČETVRTAK kojim će posjetitelji centra moći uživati u posebnim ponudama i popustima uz predočenje OBITELJSKE KARTICE Arena Centra.