24.05.2012

Arena Centar i Story traže novu pop zvijezdu!

U dvorani Cinestar kina u Arena Centru danas je održan veliki casting gdje se žiriju predstavilo pedesetak kandidata koji su proteklih mjesec dana uploadali svoje video snimke na platformu web stranice Story Pop Zvijezda: http://popzvijezda.story.hr/.

Nakon mnogobrojnih iskustava u realizaciji izbora za pjevačke zvijezde koji su zabilježili uspjehe velikih razmjera, Story i Arena Centar po prvi puta u Hrvatskoj organiziraju izbor za pjevačku zvijezdu putem Interneta odnosno Story.hr portala.

Projekt je postavljen s ciljem okupljanja i pronalaženja mladih pjevačkih talenata (18-25 godina), koji su spremni pokazati svoj talent te uz pomoć Storyjevog tima realizirati svoje snove. Prema statističkim podacima najviše korisnika Interneta i društvenih mreža upravo su osobe od 15 do 25 godina, a i njegova brzina, interaktivnost te jednostavnost primjene, glavni su razlog što se izbor organizira upravo putem Interneta, odnosno Story.hr portala.

Predstavnik Arena Centra, Tomislav Dekalić rekao je:„Arena Centar kao glavni partner projekta, podržava inovativne inicijative jer se i sam pozicionirao na tržištu kao inovativni lider kako dovođenjem novih brandova tako i kreiranjem najraznovrsnije ponude. Kreativnost i inovativnost su upravo glavni pokretači Arena Centar općenito, bilo da se radi o brojnim brandovima koje je moguće pronaći samo u Arena Centru, bilo da je riječ o pokretanju projekata kao što je Story Arena Centar Pop Star. Zahvaljujemo se na povjerenju našim partnerima i našim zakupcima koji su se uključili u projekt i na taj način dodatno potvrdili partnerski odnos s Arena Centrom.“

 

Stručni žiri u kojem zasjedaju: Indira Vladić i Boris Đurđević iz grupe Colonia, Dalibor Petko s Narodnog radija, Zrinka Ferina iz Storya, Branko Komljenović iz izdavačke kuće Menart te Tomislav Dekalić iz Arena Centra strpljivo su poslušali sve glazbene izvedbe koje su za njih pripremili uzbuđeni kandidati koji su došli na audiciju iz svih dijelova Lijepe naše, a bilo je kandidata i iz susjednih zemalja, pa čak i iz Kanade.

Nakon održanog castinga žiri je donio odluku o top 5 kandidata: Martin Kuzmanović, Dijana Marenić, Andrea Prekpalaj, Marko Šimunić i Karlo Zeljko. Izabrani finalisti će se kroz vježbe i sate pjevanja u studiju diskografske kuće pripremati za četiri tematske večeri koje će se održavati od 30. svibnja do 20. lipnja u SkyBowlingu u Arena Centru.

 

„Klinci su stvarno prekrasni! Dugo se nisam ovako zabavila, ali i emotivno uživjela u pojedine nastupe. Vidi se da su ti mladi ljudi jako talentirani i spremni na rad kako bi ostvarili svoje snove! Jedva čekam da počnu tematske večeri od iduće srijede, bit će vatreno!“ u svojem je stilu izjavila najglasnija članica stručnog ocjenjivačke skupine, pjevačica grupe Colonia, Indira Vladić.

Za pobjednika Story Pop Zvijezde renomirani producent Boris Đurđević će napisati pjesmu koja će biti izdana pod izdavačkom kućom Menart. Glasovati za top 5 izabranih kandidata odabranih na današnjem castingu, moguće je putem mikro stranice StoryPopZvijezda: http://popzvijezda.story.hr/   na Story.hr portalu sve do 30. lipnja.