18.04.2012

Arena Centar Bloggers Challenge - Mjesto na kojem je moda postala izazov

Osam popularnih hrvatskih blogerica prihvatilo je neobičan modni izazov – odabrati kompletnu odjevnu kombinaciju za zadanu prigodu u ograničenom vremenskom roku i s limitiranim budžetom. Samo jedna od njih postat će pobjednica prvog hrvatskog Arena Centar Bloggers Challengea, natjecanja u slaganju stylinga u ograničenim uvjetima i za zadanu prigodu.

Organizatori Arena Centar Bloggers Challengea,  Krpa.hr i Arena Centar predstavili su sudionice i sam projekt, koncipiran od četiri kvalifikacijske, dvije polufinalne i jedne  finalne epizode koje se od 18.travnja mogu pratiti svake srijede u 20:30h na stranici posvećenoj projektu krpa.hr/acbc. U premijernom video challengeu ograničen budžet , trgovine i jedan sat za odabir odjevne kombinacije dobile su Isabella Rakonić s The Pile Of Style te Matea Martek, autorica modnog bloga Gypsy Gardens.

„Demokratizacija mode dovela nas je na izvor velikog broja informacija, koje više nisu ograničene na određene elitne grupe. Svoju ulogu tu su dobili i modni blogeri, koji iz prvog lica i bez pritiska marketing odjela odabiru trendove, proizvode ili brendove od povjerenja za prezntaciju prema sve većoj bazi čitatelja. Projektom smo željeli podržati modno-blogersku scenu u Hrvatskoj koja još uvijek ne dobiva zasluženu pažnju i poštovanje iako postoje pojedinci vrijedni svega navedenog“, zaključuje Filip Šardi, direktor online modne revije Krpe.hr i jedan od organizatora projekta.

Direktorica marketinga Arena Centra, Sanja Vladović, rekla je na današnjoj konferenciji za medije: „Arena Centar koji je jedan od glavnih organizatora ovog projekta, podržava inovativne, mlade inicijative jer se i sam pozicionirao na tržištu kao inovativni lider kako dovođenjem novih brandova tako i kreiranjem najraznovrsnije ponude te se posebno ističe brojem brandova koje je moguće pronaći samo u Arena Centru. Sve to našim kupcima omogućuje da realiziraju svoju viziju osobne mode a to je upravo ono što je glavni pokretač Arena Centar Bloggers Challenga – da svaka modna blogerica ima svoju individualnu modnu viziju i pristup. Hvala na povjerenju i našim zakupcima koji su se uključili u projekt i na taj način dodatno potvrdili partnerski odnos s Arena Centrom.“

U narednim tjednima pratit ćemo izazove i ostalih sudionica challengea. One su: Ana Bacinger (LittleFashionParadise), Ana Karadžole (Psycho Couture), Katarina Štimac (LaPassionPourLaFashion), Ljupka Tanevska (Guerrilla Girl), Mirna Huhoja (Mirnah) i Tina Bačić (StyleCoffee).