Arena centar popusti

Arena centar popusti

Arena centar popusti za Uskrs

Arena centar popusti vrijede od 16.04. do 21.04.2014.

Popusti u Arena Centru povodom Uskrsa – Pogledajte letak iznad teksta, saznajte za najbolje prigodne uskršnje ponude iz Arena Centra, kupujte uz uštedu i sudjelujte u stvaranju Urbanih vrtova – humanitarnoj akciji i nagradnom natječaju.

Iz ponude popust u trgovinama Arena centra izdvajamo: Tjedan majica u Galileo Store, odjelo za maturante: odijelo, kravata, košulja i remen za 899,90 kuna u Jeordie’s, 20 posto popusta na presale novog branda u Polleo Sport – Bio i Naturya, dodatnih 20 posto popusta na cjelokupan asortiman u Tom Tailoru i Tom Tailor Denimu, 5 posto popusta na kupnju prvog artikla, 10 posto na kupnju drugog i 15 posto na treći artikl u Europa 92,    veliki popusti na Delimano posuđe u Top Shopu…

Bambi, Leptirić, Bambola, Ciciban, Carter’s Osh Kosh, Magic Baby, Dormeo, Posteljina.hr, Međimurjeplet, Mass, Shooster, Converse, Timberland, Yves Rocher, L’Occitane, Diadema, Galileo, Noa Noa, Argentum i Zaks – popis Arena Centar trgovina različitog asortimana koje Vas časte popustima za uskrs je zaista dugačak.

Pogledajte letak iznad teksta i saznajte za sve super uskršnje popuste u brojnim trgovinama Arena centra. Pratite Arena centar na našim stranicama i saznajte na vrijeme za sve ponude popusta, sve novosti i sva događanja u Centru. Pratite i druge trgovačke centre s nama i birajte najbolju ponudu iz udobnosti svoga doma.

Arena centar popusti vrijede od 16. do 21. travnja 2014. godine.