21.06.2012

Pobjedio je Martin Kuzmanović!

 Martin Kuzmanović je pobjednik natječaja ‘Story Arena Centar pop zvijezda’!  U spektakularnoj završnici u Skybowlingu Arena Centra, među pet finalista, žiri u sastavu zamjenice glavne urednice Zrinke Ferine, direktora ‘Menarta’ Branka Komljenovića, voditelja s Narodnog radija Dalibora Petka, Borisa Đurđevića iz grupe Colonia, pjevačice Franke Batelić koja je za ovu priliku zamijenila Indiru Vladić i direktora Arena Centra Garryja Burrowsa, zajedno sa glasovima navijača portala popzvijezda.story.hr – za buduću pjevačku zvijezdu izabrao je mladog i talentiranog mladića iz Jastrebarskog, Martina Kuzmanovića.

–  Nadao sam se pobjedi. Svaki tjedan sam radio na sebi, i trud se isplatio – rekao je uvijek nasmijani student ekonomije

–  Martin je kompletan izvođač, stalno je držao visoku kvalitetu svojih izvedbi, a svojim šarmom osvojio je žiri – rekao nam je direktor Menarta Branko Komljenović, sa kojim su se složili i ostali kolege.

Odluka žirija prelamala se između Martina i zgodne Solinjanke Josipe Žižić, kojoj je pobjeda izmakla za dlaku.

–  Ovo mi je bilo predivno iskustvo, nadam se da će ljudi još čuti za mene. To su tek moji glazbeni počeci. Što se tiče izbora između Martina i mene, presudili su detalji. Story pop zvijezdom sam samo na dobitku – rekla je Josipa, koja je sportski podnijela poraz.

Pobjednik je otpjevao balade „Ako nemam te“ i „I’m Yours“, čime je osvojio sve prisutne gledatelje, ali i brojnu obitelj i prijatelje koji su za njega glasno navijali u Skybowlingu Arena Centra. Ono po čemu će se posebno pamtiti ovaj izbor je vruća, rasplesana i ugodna atmosfera koja ga je pratila od samog početka. Glazbeni gost iznenađenja bila je Franka Batelić, koja je okupljene počastila svojim nastupom.  Sve izlaske na scenu pratila je odlična grupa ‘Apokalipso’ i njen vokalist Taher Sanuri, a kandidate su svojim dolaskom podržali i manekenka Kristina Lumbar, dizajner Ivica Skoko, reality zvijezda Horvat Čagalj, a za ovu posebnu večer pet finalista je odjenuo Marko Grubnić.

Pobjednik Martin Kuzmanović će imati pravi zvjezdani status. Snimiti će pjesmu koju će za njega napisati poznati producent Boris Đurđević, potpisati će ugovor sa diskografskom kućom, ‘Menart’, biti će promoviran u emisiji Dalibora Petka na Narodnom radiju, nastupati će zajedno sa karizmatičnom Indirom Vladić, i naravno biti će predstavljen u tjedniku ‘Story’.