18.06.2012

 Čaroban svijet nakita u ZAKS-ovom spotu

Emitiranje prvog ZAKS-ovog televizijskog spota pod redateljskom palicom glasovitog Gonza započelo je prije par tjedana na Novoj TV. U spotu glume trenutno najpopularnija glumica u Hrvatskoj, Doris Pinčić, i njezin dečko Boris Rogoznica kao i Ornela Vištica, talentirana glumica najpoznatija po svom angažmanu u seriji Larin izbor.

 Centralni motiv televizijskog spota je prekrasna ljubavna priča između Doris i Borisa, koji su se u ovom slučaju pred očima javnosti zaručili ZAKS-ovim zaručničkim prstenom iz najnovije kolekcije nakita trajne materijalne i emotivne vrijednosti.

 Doris Pinčić na snimanju spota rekla je kako nije zahtjevna pri odabiru nakita pa tako i zaručničkog prstenja: „Snimanja su često naporna pa kod kuće najviše volim biti u opuštenom izdanju. Iz tog razloga u dane kada izađem van volim na sebi nostiti diskretan nakit sa zanimljivim detaljima. Upravo mi se to najviše sviđalo na ZAKS-ovom prstenu kojim me Boris zaručio. Decentno ali moderno – to je moj odabir, a ZAKS je uspio u tome!”.

  Nikolina Kefeček, voditeljica marketinga i promocije u ZAKS-u rekla je: “Ovim spotom željeli smo ZAKS približiti urbanoj publici, a Doris Pinčić i Ornela Vištica, dvije mlade i perspektivne glumice, pravi su izbor za to. Nakit im prekrasno stoji, a gotovo svaki artikl iz naše nove kolekcije i same ih je obradovao. Oduševila nas je kemija između Doris i Borisa na snimanju spota te smo sigurni da je redatelj Gonzo gledateljima kroz jednu lijepu ljubavnu priču uspio približiti čaroliju koju ZAKS-ov nakit unosi u svakodnevne živote naših vjernih kupaca”. (Više info: www.zaks.hr)