20.05.2012

Nova otvorenja u Arena Centru: Carpisa, McCafe, WGW i putnička agencija Atlas

 Arena  Centar kao odličan uvod u ljetne mjesece, koje obilježavaju značajna sniženja,  svojim  posjetiteljima  donosi  niz  novosti vezanih uz shopping ponudu.  Trgovački centar na Laništu tako je odnedavno bogatiji za trgovinu Caprisa, poznatog talijanskog brenda specijaliziranog za proizvodnju modnih dodataka  poput  torbi,  novčanika,  kofera,  aktovki i sličnih dodataka. Novootvorena trgovina ujedno je prvo i zasad jedino prodajno mjesto Caprise u  Hrvatskoj.

Carpisa je talijanski brand za torbe, novčanike, accessories, kutije za nakit, kofere i aktovke koji je počeo širiti svoj brand putem franšiznih mreža 2001 godine. U samo nekoliko godina, Carpisa je postala poslovni fenomen, nudeći trendi proizvode dobrog talijanskog dizajna po odličnom odnosu kvalitete i cijene.

Od samog početka, mala kornjača je logo Carpise, a koja je izgradila veliku franšiznu mrežu s 500 trgovina u Italiji i oko pedeset  u inozemstvu – Švicarska, Malta, Velika Britanija, Srbija, Njemačka, Cipar, Grčka, Crna Gora, Poljska, Bosna, Španjolska, a od sada ih možemo pronaći i u Hrvatskoj. Carpisini dućani su isključivo «monobrand» dućani.

Svijet Carpisa uključuje nekoliko vrsta proizvoda: dvije kolekcije (proljeće/ljeto i jesen/zima) modnih torbica, putnih torbi, kofera i novčanika, kako za žene tako i za muškarce te linije aktovki i modnih dodataka. Svaka od kolekcija sastoji se od «fashion products» «basic products» te u svakoj od njih postoji po 75 linija, svaka linija ima po 3-4 artikla i to u nekoliko boja, tako da Carpisa po sezoni nudi do 900 različitih artikala.

Ono što Carpisu čini privlačnom za širok target kupaca je to što u svoju target populaciju  uključuje žene u dobi između 20 i 45 godina koje dijele strast za novim trendovima te muškarce sa vrlo različitim zahtjevima.

–  Vrlo  smo zadovoljni otvaranjem novih i atraktivnih trgovina.  Arena  Centar  vodeći  je  centar  na tržištu koji nudi najbolji odabir  modnih, gastronomskih i drugih brandova te jedinstven spoj sporta i zabave.  Dolaskom  Carpise i McCafé-u, nedavnim otvaranjem dućana hrvatskog branda  WGW,  putničke  agencije  Atlas  to smo ponovo potvrdili  –  ispričala  je  Sanja  Vladović,  direktorica marketinga Arena Centra.