Bogata jesen u Arena Centru

Nakon otvorenja trgovina brendova Noa Noa, Robe di Kappa, WGW i Carpisa te restorana MC Café i Atlasovog prvog cruise centra u Hrvatskoj, Arena Centar nastavlja s otvaranjima novih trgovina.

U petak, 24. kolovoza  u 10 sati počinje s radom nova, besplatna igraonica za djecu Arena Centra i One2Playa. Dječja igraonica uređena u morskom stilu, a koja oblikom asocira na brod radit će po radnom vremenu centra od 10:00 do 21:00 sat radnim danom te od 9:00 do 21:00 vikendom. Osiguran je nadzor stručnog osoblja te je igraonica predviđena i za proslave rođendana.

Ovoga tjedna otvaraju se trgovina sa dječjom odjećom i odjećom za odrasle Benetton, trgovina dječje obuće i odjeće Bambi  i prva trgovina s opremom za bebe Bebenova u Zagrebu  koji će biti otvoreni za javnost u subotu, 25.kolovoza, a posjetitelji će moći iskoristiti posebne ponude na dan otvaranja.  

United Colors of Benetton je jedan od poznatijih brendova širom svijeta čiji stil čine jake boje, energija i praktičnost. Muška, ženska, dječja odjeća i linija donjeg rublja nude kupcima moderan i praktičan izgled u svim prilikama, na poslu, u šetnji gradom, kroz športske aktivnosti… Temelj njihove prodaje je odjeća snažnog karaktera, prepoznatljivog talijanskog dizajna, čiji stil čine ležerna odjeća i ulična moda. Benettonova trgovina u Arena Centru nalazi se na  1. katu centra, a nudi dječje kolekcije i kolekcije za odrasle.

Dječji brend Bambi s tradicijom duljom od dva desetljeća stvoren je kao brend s jasnom misijom da učini korak svakog djeteta sigurnijim, a dijete sretnijim te da pomogne svakom roditelju oko izbora djetetove obuće dobrom ponudom, savjetima i stručnošću, jer je pravilan izbor cipelica izrazito važan za razvoj nježnih dječjih stopala. Uz veliki izbor Bambi obuće male trendseterice u Bambi prodavaonici u Arena Centru na 1.katu  čeka šarena kolekcija poznatog dizajnera Juraja Zigmana.

BebeNova su specijalizirane trgovine opreme za bebu, u vlasništvu tvrtke Inter-trade d.o.o koja se već više od 20 godina bavi prodajom dječje opreme, odjeće i igračaka. BebeNova nudi kompletan program opreme za bebe od kolica, krevetića, komoda za previjanje, autosjedalica, hranilica, odjeće, igrački pa sve do bočica i dudica. Prva trgovina BebeNova u Zagrebu otvara se u Arena Centru na 1.katu.

“Vrlo  smo zadovoljni otvaranjem novih i atraktivnih trgovina.  Arena  Centar  vodeći  je  centar  na tržištu koji nudi najbolji odabir  modnih, gastronomskih i drugih brendova te jedinstven spoj sporta i zabave.  Otvaranjem igraonice za djecu dodatno smo obogatili našu ponudu dok otvaranje novih trgovina svjedoči o kvaliteti našeg rada i  činjenici da je Arena Centar prepoznat kao   najbolje mjesto za kupnju kako kod posjetitelja tako i kod struke”, rekla  je  Sanja  Vladović,  direktorica marketinga Arena Centra.

Ove jeseni, u Arena Centru otvorit će se još sedam novih trgovina poznatih domaćih i svjetskih brendova: Springfield koji će otvaranjem trgovine u Arena Centru ući na hrvatsko tržište, Garinello, Međimurjeplet, Europa 92, Pepe Jeans  i specijalizirane prodavaonice Farmacia.