Green Gold i udruga Veliko srce malom srcu za bolje sutra!

Green Gold i udruga Veliko srce malom srcu za bolje sutra!

Košarkašice Novog Zagreba i mačevalac Bojan Jovanović, sudionik Olimpijskih igara u Londonu, jučer su se ispred zagrebačkog Green Gold Centra i Green Gold Cluba družili s djecom iz Udruge “Veliko srce malom srcu”.

Naime, košarkašice su odlučile sav prihod od prodanih ulaznica domaće i europske utakmice kluba donirati udruzi “Veliko srce malom srcu”.

Za sve koji ne znaju Udruga Veliko srce malom srcu neprofitna je, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima.

Udruga trenutno prikuplja novac za opremanje suvremenog laboratorija za kateterizaciju i angiokardiografiju srca u djece, rekla je pritom dopredsjednica udruge Barbara Brzaj.

Radu udruge „Veliko srce malom srcu“ pokušat će doprinjeti i Green Gold Club dodatnom promocijom.

Zaposlenici Green Gold Cluba u večernjim će satima nositi majice s brojem žiro računa i telefonom Udruge, kako bi svi koji se zateknu u klubu a žele, svojom donacijom doprinjeli radu udruge. Pored toga rad udruge će večerašnjim dolaskom na koncert grupe Magazin u Green Gold Clubu podržati i brojne osobe iz javnog života.

Uključite se i vi pozivom na telefon 060 9095 (cijena poziva 6,25kn s PDV-om), uplatom na žir o račun 2360000-1101574313

…Svaka pomoć uvijek je dobrodošla!