Green Gold Centru dodijeljeno priznanje Superbrands Croatia’s Choice 2012.!

Green Gold Centru dodijeljeno priznanje Superbrands Croatia’s Choice 2012.!

Globalna nagrada za najbolje brendove Superbrands dodjeljena je za najbolja ostvarenja na hrvatskom tržištu.

Dobitnici nagrada primili su Superbrands Croatia’s Choice 2012. na svečanosti koja se održala u hotelu Westin u Zagrebu, a među njima je bio i Green Gold Centar. Nagradu je primio direktor Green Gold Centra, Darko Bartolić.

U konkurenciji je bilo 1.200 brendova, a stručni žiri najviše ocjene dodjelio je 78 odabranih.

U izboru je putem online glasanja sudjelovalo i preko 27 tisuća potrošača. Standardizirani kriteriji odabira se primjenjuju u više od 90 zemalja svijeta u kojima Superbrands vrši selekciju i promociju najboljih brandova i to prema kvaliteti, pouzdanosti, razlikovnosti i emocionalnom naboju.

Ove godine po prvi puta uveden je i novi, dodatni kriterij Ekološke odgovornosti, a najbolje ocijenjeni brandovi nagrađeni su priznanjima u segmentima CONSUMER, BUSINESS i GREEN.

– Ovogodišnji nominirani i nagrađeni brendovi utjelovljuju izvrsnost i kreativnost u osmišljavanju i provedbi cjelokupnih brending aktivnosti koje rezultiraju u zadovoljstvu i povjerenju kupaca, korisnika brendova – izjavio je Borut Zemljič, direktor Superbrandsa za područje Francuske, Beneluxa i regije Adriatik.

Galerija slika