Klizalište Žuti mačak – prvi Zimski zabavni park u Hrvatskoj

Klizaliate Žuti mačak - prvi Zimski zabavni park u Hrvatskoj

Ako ste razmišljali kako se provesti ove zime, nezaboravno mjesto u centru Zagreba čeka Vas u sklopu Green Gold centra na klizalištu Žuti mačak.

Dođite i uživajte u prvom Zimskom zabavnom parku kakav još niste imali prilike posjetiti.

Na 350 četvornih metara leda teškog 42 tone čekaju Vas najbolji instruktori u gradu, DJ s HIT fm-a za mix pultom složit će zabavu koju nije fora zaobići a prva amaterska hokejaška liga u Hrvatskoj te nove i zabavne Zimske igre okupljat će natjecatelje iz cijelog grada; svakog kvarta, svake škole, svake ulice. Klizanje uz naše instuktore vaše prve korake na ledu učinit će zabavnim, a s malo truda možete osvojiti nagrade – karte za utakmice KHL Medveščaka, majicu, gajbu pive ili besplatne karte za programe klizališta, rođendane…

Pogled na klizalište s terase St. Moritz bara uz kuhano vino i toplu čokoladu vašem društvu bit će nezaboravno, a ako se tulum produži, samo nastavite jer će vam naše osoblje pozvati taksi i nećete dugo čekati – za goste klizališta taxi CAMMEO nudi VIP tretman. Dovoz i odvoz djece na klizalište prepustite im s potpunim povjerenjem.

Želite naučiti klizanja? Ne brinite, na ledu vas čekaju hrvatski hokejaški reprezentativci Luka, Nini i Tihomir!

Želite igrati hokej? Skupite ekipu od 4-8 igrača i prijavite se na 1. Pond hokej ligu u Hrvatskoj. Nema kontakta i offside-a, a palice su osigurane svim igračima.

Mislite kako ste probali sve sportove na ledu? Požurite i prijavite se na Zimske igre. Urnebesno zabavna, dinamična i atraktivna igra na ledu koju ćete teško zaboraviti cijeli život.

Disko klizavica je događaj koje ne smijete propustiti, uz najnovije hitove DJ-ja s HIT fm-a isprobajte nove ritmove na ledu!

Proslavite rođendan, organizirajte svoj program, dovedite prijatelje na after work partije i osvojite vrijedne nagrade. S vremena na vrijeme i mi ćemo vas iznenadit  novitetima s leda.

 

Klizalište Žuti mačak

www.klizaliste.com