U proljeće darujte sebe najboljim iz prirode!
U proljeće darujte sebe najboljim iz prirode!

Upoznajte proljetne tretmane Ocean spa beauty svijeta, Green Gold Centar, toranj V1, 2. i 3. kat!

Ocean spa beauty smješten neposredno uz vaše poslovno okruženje sa zadovoljstvom vam predstavlja posebno dizajnirane tretmane s potpisom LI’TYA-je – ekskluzivne spa linije s Eco certifikatom koji kombinira organsko bilje, najfinija eterična ulja i plodove mora s najmodernijom spa tehnologijom.

Preporuka za proljetnu njegu:
– Extrem purity by LITYA – idealan tretman lica za proljetno buđenje kože s uključenim kozmetičkim čišćenjem, limfnom drenažom i led light terapijom za obnovu i zacjeljivanje kože!
– Ocean deep renewal facial – intenzivni anti age tretman za revitalizaciju i osnaživanje kože na bazi morskog kolagena, algi i ekstrakta majke perli!
– Terapije s infuzijom kisika – prirodnog elementa s najsnažnijom moći iscjeljivanja upoznajte kroz individualne konzultacije s našim školovanim terapeutima i gratis probni tretman, svaki četvrtak od 18:00 do 20:00 sati!

Obratite se s povjerenjem i ostvarite posebnu pogodnost od 20% popusta na LITYA gore navedene tretmane ponedjeljkom i srijedom od 12:00 do 16:00 sati. Popust vrijedi do 25.05.2013.!

Ocean spa beauty,
Radnička cesta 52, toranj V1, 2. i 3. kat,
Tel: 01/6442 800