Ekskluzivna ponuda za ljubitelje vina, samo u Technomarketu

Ekskluzivna ponuda za ljubitelje vina, samo u Technomarketu

Kupnjom Samsung vinskog hladnjaka, Technomarket vas daruje s poklon bonom u iznosu od 400,00 kn u Dobrim vinima.

Međusobna suradnja vodećih brendova, svaki u svojem području djelovanja, urodila je vrhunskom ponudom za krajnje potrošače.

Vinski podrum u vašem domu uz vrhunsku tehnologiju i izbor vina po najboljoj cijeni!

I najbolje vino će se pokvariti ako se ne čuva pravilno. Najbolja temperatura za većinu bijelih vina je oko 10°C, a za crna vina između 15°C i 18°. Samsungov RW-33EBSS vinski hladnjak, jednim pritiskom na gumb možete prilagoditi temperaturu tako da odgovara gotovo bilo kojem vinu. Vaše vino uvijek će biti u najboljem izdanju zato što se čuva pod idealnim uvjetima i biti će užitak piti ga. Samsungov vinski hladnjak ima više funkcija za vaše vino, uključujući elektronički regulator za precizniju regulaciju temperature, troslojna staklena vrata te mogućnost zaključavanja. Volite vino, zašto ne biste njime pravilno postupali uz namjenski hladnjak za vino iz Samsunga?

Technomarket svakom kupcu Samsung vinskog hladnjaka (model RW-33EBSS) poklanja poklon bon u iznosu od 400,00 kn u Dobrim vinima. Poklon bon se može iskoristiti za kupnju u svim specijaliziranim trgovinama Dobrih vina, kupnju putem  internet trgovine www.dobravina.hr (uz besplatnu dostavu) ili za dvije degustacijske večere srijedom u Wine baru Dobra vina u Green Gold centru u Zagrebu. Kako bi uživanje u Samsung vinskom hladnjaku bilo veće, izaberite između 1000 različitih vinskih etiketa iz Hrvatske i inozemstva te neka lijepe uspomene započnu.

Dostupno u Technomarketu po cijeni od 2.999,00 kn (13.09.-03.10.2012.).

Ponuda vrijedi od 13.09.2012.  pa do isteka zaliha.

Ponudu možete realizirati i u Green Gold Centru, na etaži -1 nalaze se trgovine oba branda.