Lesnina katalog

Lesnina katalog

Lesnina katalog Zagreb

Lesnina katalog vrijedi od 04.10. do 18.10.2012. odnosno do rasprodaje zaliha

Lesnina Zagreb poslovnice imaju novu akciju namještaja, manjih i većih proizvoda za uređenje doma. Ovaj Lesnina katalog prilagođena je akcijska ponuda za centre: Lesnina Zagreb Jankomir i Lesnina Zagreb Slavonska avenija, žitnjak.

Pogledajte povoljne poizvode poznatih proizvođača namještaja i pripadajućih kućanskih aparata, te nabavite traženi proizvod iz akcijskog dijela standardnog Lesnininog asortimana.

Do 18. listopada u fokusu ovog Lesnina kataloga nalaze se sjedeće i kutne garniture, dnevni boravci, blagovaonice, kuhinje s ponudom kućanskih uređaja, dječje sobe i sobe za odrasle s ponudom madraca i podnica, zavjese i posteljine, te na samom kraju ponuda posuđa i baby program dostupan samo u Lesina Jankomir centru.

Prelistajte ovu akcijsku ponudu sami i pogledajte što je aktualno u ovom periodu u navedena dva Lesnina centra u Zagrebu.

Lesnina trenutno ima više aktualnih kataloga, za najavu kućnog sajma namještaja pratite ovaj link: Lesnina namještaj, za akciju namještaja u centrima Lesnina Split, Rijeka Varaždin i Čakovec pratite ovaj link: Lesnina katalog, za sve Lesnina kataloge na jednom mjestu i aktualne i prošle slijedite ovu vezu: Lesnina, dok za sve dnevne i/ili tjedne akcije iz Lesnine zajedno s katalozima možete pogledati na ovom linku Lesnina akcije

Ugodan shopping uz Lesnina katalog do 18. kolovoza!