Lesnina Zagreb

1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (184 / 54)Loading...

Lesnina Zagreb

Lesnina Zagreb informacije

Lesnina Zagreb sve informacije o prodajnim centrima

Sve Lesnina Zagreb informacije o prodajnim centrima možete pronaći u nastavku.

Lesnina u Zagrebu ima dvije svoje specijalizirane poslovnice namještaja locirane u dva različita dijela grada. Jedna Lesnina Zagreb poslovnica smještena je u istočnom dijelu grada, dok se druga nalazi u zapadnom dijelu grada. Obje Lesnina Zagreb poslovnice odlično su prometno povezane. Tako da je do obje moguće jednostavno doći javnim (gradskim prijevozom) kao i osobnim automobilom ukoliko preferirate ovakav oblik prijevoza.

Zavisno koja Lesnina poslovnica vam je bliža, obje su locirane na lako dostupnim mjestima i vidljive su s velike udaljenosti tako da ukoliko znate točnu adresu Lesnina Zagreb poslovnica sam pronalazak ovih centara neće biti nikakav problem. Planirate li dolazak javnim tj. gradskim prijevozom na službenim internet stranicama zagrebačkog holdinga možete saznati točan redoslijed vožnje kao i linije koje će vas doslovno dovesti do ulaznih vrata Lesnina Zagreb centara. Obratite pozornost jedino da tramvajske linije ne vode do ovih centara, već je do njih moguće doći isključivo autobusnim linijama.

Prva Lesnina Zagreb poslovnica koja se nalazi u zapadnom dijelu grada, nalazi se na zagrebačkom Jankomiru, a možete je pronaći na adresi Velimira Škorpika broj 19. Druga poslovnica locirana u istočnom dijelu grada, nalazi se na području poznatom kao Žitnjak i na adresi Slavonska Avenija broj 106.

Osnovne informacije kao Lesnina zagreb radno vrijeme i kontakt brojeve telefona možete pronaći niže u nastavku:

Lesnina Zagreb radno vrijeme

Lesnina Zagreb Jankomir radno vrijeme je sljedeće: ponedjeljak – petak od 10:00 sati do 21:00 sati, subota od 10:00 sati do 20:00 sati i nedjelja od 10:00 sati do 16:00 sati. Lesnina Žitnjak radno vrijeme nešto je drugačije od poslovnice u Jankomiru: ponedjeljak – petak od 10:00 sati do 20:00 sati, subota od 09:00 sati do 20:00 sati. Nedjeljom Lesnina Zagreb centar na Žitnjaku nije otvoren za posjetitelje, dok centar Jankomir radi prema spomenutom radnom vremenu.

Lesnina Zagreb katalog

Lesnina redovno izdaje svoju publikaciju poznatu kao Lesnina katalog. Svakog tjedna Lesnina svim zainteresiranim posjetiteljima i kupcima nudi razne akcije, popuste i pogodnosti pri kupnji, a kao osnovno sredstvo komunikacije s zainteresiranim strankama koristi već spomenuto tiskano i elektronsko izdanje svog kataloga.

U većini slučajeva Lesnina katalog izdaje se na nivou čitave države i odnosi se na sve poslovnice koje ova tvrtka ima u Zagrebu. Međutim, nisu rijetki slučajevi kada Lesnina segmentira svoje prodajne akcije i marketinške aktivnosti na nivo jednog prodajnog centra. Tako da često u sklopu redovnih kataloga izlazi i Lesnina Zagreb katalog s ponudom koja se odnosi isključivo na Lesnina Zagreb prodajne centre.

Lesnina Zagreb katalog često se tematski ne razlikuje mnogo od ostalih aktualnih akcija koje ova tvrtka nudi, ali se razlikuje sadržajno sukladno trenutnoj Lesnina Zagreb ponudi. Lesnina Zagreb katalog tako sadrži na prvi pogled proizvode slične ostalim centrima, no prelistate li katalog za Zagreb pažljivo vidjeti ćete da su istaknute akcije na proizvode koje je moguće osobno pronaći isključivo u Lesnina Zagreb centrima. Napominjemo još i da nismo sreli slučaj u kojem imamo posebne kataloge za Lesnina Zagreb Jankomir i Lesnina Zagreb Žitanjak centre. Dakle Lesnina Zagreb katalog izdanje obično vrijedi za oba centra.

Lesnina Zagreb akcija

Aktualne Lesnina Zagreb akcije obično su istaknute u Lesnina katalozima u tiskanom obliku kao i u elektronskom obliku. Jedna Lesnina Zagreb akcija odnosi se kako je prethodno spomenuto na oba zagrebačka centra. U najvećem dijelu Lesnina akcija odnosi se na kuhinje i namještaj. Ponekad ove akcije mogu biti posebno naglašene u obliku “akcije na Lesnina Zagreb kuhinje” ili “namještaj Lesnina Zagreb na akciji”, no u većini slučajeva izdaju se zajedno u jednom akcijskom katalogu koji može vrijediti za prodajne centre u Zagrebu, bilo da se radi o katalogu na novu Zagreba ili na državnom nivou za sve Lesnina poslovnice.

I na samom kraju. Naše nezavisno mišljenje, kao dugogodišnjih kupaca u ovim centrima i korisnika ostalih Lesnina usluga, je pozitivno. Naša iskustva o kupljenim proizvodima u Lesnina Zagreb centrima u smislu kvalitete proizvoda je pozitivno. Svi proizvodi su onakvi kakvim se reklamiraju, uštede koje smo ostvarili na nekim proizvodima često su veće nego kod konkurentskih tvrtki. Osoblje koje je u kontaktu s kupcima je ljubazno i educirano za proizvode koji se nude. Spremno pomoći kako prije tako i prema potrebi nakon kupnje što je zasigurno važan faktor u našem ukupnom dojmu. Ono što bismo mi voljeli vidjeti u budućnosti u Lesnina Zagreb centrima je veći broj zaposlenika, jer može se dogoditi da ponekad kada vam je potreban jedan mali detalj prije kupnje, osoblje u tom trenutku može biti zauzeto drugim poslovima ili u radu s drugim kupcima. Sve u svemu ovo nije zamjerka, ovo je naša konstrukivna sugestija.

Lesnina Zagreb ključni detalji

Lesnina Zagreb Žitnjak
Adresa: Slavonska Avenija 106, Zagreb
Radno vrijeme: Ponedjeljak – petak 10:00h – 20:00h, subota 09:00h – 20:00h
Email: [email protected]
Telefon: 01/205 15 55
Kontakti po odjelima:
Odjel Diskont: 01/20 51 522
Odjel Trend: 01/20 51 581
Odjel Salon: 01/20 51 532
Odjel Kuhinje: 01/20 51 583
Odjel Tepisi i tekstil: 01/20 51 510
Odjel Rasvjeta i butik: 01/20 51 521
Odjel Blagajna: 01/20 51 514
Odjel Skladište: 01/20 51 518

Lesnina Zagreb Žitnjak (Google Street View):

Prikaz veće karte

Lesnina Zagreb Jankomir
Adresa: Velimira Škorpika 19, Zagreb
Radno vrijeme: Ponedjeljak – petak 10:00h – 21:00h, subota 10:00h – 20:00h, nedjelja 10:00h – 16:00h
Email: [email protected]
Telefon: 01/52 82 211

Lesnina Zagreb Jankomir (Google Street View):

Prikaz veće karte

Službena web stranica Lesnine: ovdje

Planirate li posjetiti Lesnina Zagreb prodajne centre preporučamo vam da prelistate aktualni Lesnina katalog.

Katalozi.net
By: Antonia Bandić

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!