Lesnina Slavonski Brod

Lesnina Slavonski Brod

Lesnina Slavonski Brod

Lesnina Slavonski Brod – sve informacije o prodajnom mjestu

Lesnina Slavonski Brod sve informacije o Lesnina prodajnomo mjestu u Slavonskom Brodu. Lokacija, kontakt podaci, radno vrijeme, ponuda i način plaćanja, Lesnina Slavonski Brod u Lesnina katalogu

Lesnina Slavonski Brod – gdje se nalazi i kada možete razgledati

Lesnina Slavonski Brod posluje u suradnji s poduzećem Marsonia d.d. Prodajno mjesto Lesnine u Slavonskom brodu je Marsonia – Lesnina salon namještaja, na adresi Sjeverna cesta bb. Salon namještaja je dobro prometno povezan s ostatkom grada, tako da ćete lako pronaći put do njega a otvoreno je za Vas svakim radnim danom od ponedjeljka do subote, i to od ponedjeljka do petka od 08:00 pa sve do 20:00 sati, a subotom od 08:00 do 14:00 sati. Nedjeljom i blagdanima je ovaj salon namještaja zatvoren. Za sve eventualne daljnje informacije možete se obratiti prodajnom osoblju salona na telefonski broj +385 (0)35 408 955.

Lesnina Slavonski Brod prodajni asortiman i uvjeti plaćanja

Marsonia Lesnina Slavonski Brod spada u grupu manjih i srednjih prodajnih mjesta ovog velikog proizvodno – prodajnog lanca namještaja, pa je tako i ponuda prilagođena tom formatu. No iz svih programa Lesnina namještaja pronaći ćete određen broj artikala. Zastupljeni su tako program spavaćih soba, program kuhinja i blagovaonica, program kupaonskog namještaja, program dnevnih boravaka te komadni namještaj. Napominjemo da program „Sve za dom“ koji uključuje posteljno i kuhinjsko rublje, zavjese i tepihe kao i dekorativne predmete za kućanstvo nije uključen u ponudu Lesnina Slavonski Brod. Ne radi se o iznimci, već je razlog taj što se ovaj dio ponude Lesnine distribuira samo u najvećim centrima ovog poduzeća. Za sve detaljnije informacije o Lesninim proizvodima koji su Vam dostupni u Slavonskom Brodu raspitajte se putem gore navedenog kontakt telefona.

Ne zaboravite da Lesnina kao renomirani proizvođač namještaja nudi kupcima i niz servisnih usluga. Izdvajamo besplatno savjetovanje koje u nekim slučajevima može uključivati razgledavanje prostorija u Vašem domu za koje trebate namještaj, kako bi Vam se preporučio najbolji mogući izbor, u skladu s Vašim financijskim planovima.

Govoreći o financijskim detaljima, Lesnina omogućava kupcima više modela plaćanja, od gotovinskog do kartičnog jednokratnog i obročnog plaćanja. Detalji se određuju za svako prodajno mjesto, pa se i u ovom slučaju poslužite navedenim kontakt telefonom za informaciju „iz prve ruke“ kako biste izbjegli neugodnosti.

Lesnina nudi i stručnu montažu kupljenog namještaja te dostavu do Vaših vrata, ali moguće je da se dostava u nekim slučajevima dodatno naplaćuje, zavisno od vrste artikla. Koji su to artikli u Lesnina Slavonski Brod za koje ćete morati platiti dostavu provjerite prije kupovine.

Lesnina Slavonski Brod katalog

Lesnina katalozi izdaju se periodično, kada god postoji potreba da se kupci upoznaju s novostima. Bilo da se radi o novim proizvodima koji su postali dostupni u nekom Lesnina prodajnom centru, bilo da se radi o sniženju cijena, o novostima glede usluga ili načina plaćanja, Lesnina katalog redovito poprati sve važne promjene. Lesnina Slavonski Brod prodajno mjesto također je zastupljeno u Lesnina katalogu.

Prelistajte skupni Lesnina katalog ili, ukoliko ste od onih koji točno znaju što žele i tražite ciljano, pronađite specijalizirano izdanje. Lesnina izdaje posebne kataloge za pojedine proizvode (npr. Lesnina katalog spavaće sobe, sjedaće garniture i slično). Svi popusti i akcije neizostavno su popraćeni specijalnim katalozima. Lesnina također izdaje i posebne kataloge za ponude određenih centara, provjerite je li Lesnina Slavonski Brod jedan od njih. Ne propustite ni jedno Lesnina sniženje, pratite online Lesnina kataloge.

Lesnina Slavonski Brod – udobnost, suvremenost i kvaliteta uz pristupače cijene. Dostupno svaki radni dan od ponedjeljka do subote. Posjetite Marsonia Lesnina Slavonski Brod salon namještaja.

Lesnina Slavonski Brod ključni detalji centra

Tvrtka: Marsonia d.o.o.
Adresa: Sjeverna cesta bb, Slavonski Brod
Telefon: 035 / 408 955
Radno vrijeme: Ponedjeljak – petak od 8:00h do 20:00h, subota od 8:00h do 14:00h
Email: [email protected]

Posjećujete li Lesnina Slavonski Brod prodajni centar prelistajte posljednje Lesnina kataloge: Lesnina katalog Slavonski Brod ili ako preferirate akcije pogledajte posljednje Lesnina akcije: Lesnina akcija Slavonski Brod. Za sve ostale Lesnina objave posjetite ovu vezu: Lesnina.

Već ste prije osobno posjetili Lesnina Slavonski Brod prodajni centar? Recite nam da li ste pronašli što ste tražili i kakva je usluga, sigirni smo da mnoge naše posjetitelje zanima ova informacija.