Lesnina Rijeka

1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (294 / 78)Loading...

Lesnina Rijeka

Lesnina Rijeka

Lesnina Rijeka Kukuljanovo

Lesnina Rijeka sve infomacije o centru

Sve Lesnina Rijeka detalje i informacije o poslovnici pročitajte u nastavku.

Lesnina Rijeka prodajni je centar koji je smješten u Industrijskoj zoni Kukuljanovo. Lesnina Rijeka nalazi se na potezu između naselja Mavrinci i naselja Kukuljanovo.

U Lesnina Rijeka prodajni centar možete jednostavno doći osobnim automobilom. Zavisno iz kojeg smijera dolazite, Lesnina Rijeka prodajni centar najlakše ćete pronaći pratite li državnu cestu sve do kružnog toka u mjestu Cernik. Na ovom kružnom toku, krenite prema mjestu Mavrinci i dalje pratite glavnu lokalnu cestu nekoliko kilometara sve do mjesta Kukuljanovo. Lesnina Rijeka centar pronaći ćete na adresi: Kukuljanovo 345, Rijeka. Osim navedenog, tokom puta također možete jednostavno pratiti i istaknutu Lesnina signalizaciju. Lesnina Rijeka prodajni centar vrlo je uočljiv i lako dostupan, te ne biste trebali imati većih problema pri pronalasku.

Lesnina Rijeka katalog

Lesnina Rijeka jedan je od Lesnininih centara koji redovno ima akcijske ponude iz dijela prodajnog asortimana. Iako Lesnina u većem broju slučajeva izdaje Lesnina katalog koji vrijedi u svim Lesnina centrima, ponekad Lesnina izda akcijski katalog koji se odnosi na ponudu proizvoda koje je moguće pronaći samo u Lesnina Rijeka prodajnom centru. U tom slučaju na našim stranicama u rubrici Lesnina katalog biti će istaknuto kako objavljeni katalog vrijedi samo za Lesnina Rijeka prodajni centar.

Lesnina Rijeka akcija

Kako smo prethodno naveli Lesnina Rijeka je centar koji nudi proizvode na akciji. Lesnina Rijeka akcija većinom vam nudi značajne uštede u odnosu na redovne cijene Lesnina artikala. Kako se prodajni asortiman Lesnina Rijeka centra većinom odnosi na standardan asortiman koji Lesnina ima u većini svojih centara u Hrvatskoj, tako u većoj mjeri u Lesnina Rijeka centru možete pronaći akcije na kuhinje poznatih proizvođača kao i akcije na namještaj. Zavisno o dobu godine i prilikama, sve Lesnina Rijeka akcije koje tvrtka Lesnina objavi moži ćete pronaći u našoj rubrici na sljedećem linku: Lesnina akcija.

Lesnina Rijeka radno vrijeme

Lesnina Rijeka radno vrijeme prodajnog centra, kao i kontakt informacije možete pronaći u nastavku.
Lesnina Rijeka centar za sve posjetitelje otvoren je u periodu od ponedjeljka do petka od 09:00 sati do 20:00 sati poslijepodne, subotom centar također radi kao i radnim danima, od 09:00 sati pa sve do 20:00 sati, dok nedjeljom Lesnina Rijeka centar nije otvoren za posjetitelje. Sam centar nalazi se na adresi Kukuljanovo 345, Rijeka kako je spomenuto na početku. Lesnina Rijeka prodajni centar za sve informacije putem telefona dostupan vam je na li info broj: 051/208 108, a preferirate li email kontakt, Lesnina Rijeka centar možete kontaktirati i na [email protected] email adresu.

Lesnina Rijeka ključni detalji

Lesnina Rijeka
Adresa: Kukuljanovo 345, Rijeka
Radno vrijeme: Ponedjeljak – subota od 09:00h do 20:00h, nedjeljom centar ne radi
Telefon: 051/208 108
Email: [email protected]
Web stranica: Ovdje

Lesnina Rijeka na Google Maps karti (45.3399,14.498606)

Prikaz veće karte

Katalozi.net
By: Antonia Bandić

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!