Lesnina Dugopolje

1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (322 / 106)Loading...

Lesnina Dugopolje

Lesnina Dugopolje

Lesnina Dugopolje detalji

Lesnina Dugopolje svi detalji o centru

Sve Lesnina Dugopolje informacije o prodajnom centru pročitajte u nastavku.

Lesnina Dugopolje prodajni centar smješten je u sklopu Dugopolje industrijske zone na rubnom dijelu grada Splita, udaljenom samo nekoliko desetaka kilometara od samog središta drugog po veličini grada u Hrvatskoj. Lesnina Dugopolje prodajni je centar do kojeg je moguće doći kako osobnim vozilom tako i javnim prijevozom koje vozi u okvirima grada Splita i prema voznom redu za koje je nadležan grad Split. Više informacija o voznom redu kao i o samim prometnim linijama gradskog prijevoznika možete pronaći na službenim internet stranicama grada Splita.

Pronalazak same Lesnina Dugopolje poslovnice neće biti nikakav problem bez obzira koju vrstu prijevoza preferirate, jer sam prodajni centar je lakouočljiv i vidljiv iz velike udaljenosti putem velike Lesnina table smještene na vrhu ovog centra, tako da je jednostavno uočljiv kako s obližnjeg A1 autoputa tako i putem lokalnih cesta. Zavisno iz kojeg smjera dolazite ili koji vam je bliži u Lesnina Dugopolje poslovnicu možete stići sa sjeverne ili južne strane. Dolazite li sa sjeverne strane autoputem isključite se na obližnjoj izlaznoj točki, a dolazite li sa sjeverne strane putem lokalnih cesta jednostavno pratite jasno istaknutu prometnu signalizaciju. Isto vrijedi i dolazite li s južne strane iz smjera grada Splita.

Lesnina Dugopolje prodajni centar uglavnom sadrži sličnu ponudu proizvoda kao i ostali Lesnina centri diljem Hrvatske. Ovo se prvenstveno odnosi na namještaj, kuhinje i ostale manje proizvode za dom, domaćinstvo ili kućanstvo koji i inače čine dio standardnog asortimana koji smo navikli kupovati i u ostalim Lesnina poslovnicama u Hrvatskoj. Što se tiče samih odjela koje Lesnina Dugopolje centar ima, svim posjetiteljima na raspolaganju su sljedeći odjele koji posluju u sklopu samog prodajnog centra: diskontni odjel, trend odjel, salon odjel, odjel za kuhinje i butik odjel.

Lesnina Dugopolje katalog

Lesnina izdaje svoje tjedne publikacije u vidu akcijskog kataloga. Lesnina katalog se u navećem broju slučajeva tiska ili nudi elektronskim putem na razini cijele države koji u tom slučaju onda vrijedi za sve Lesnina centre. Ovo znači da aktualni Lesnina katalozi u većini slučajeva vrijede i kao Lesnina Dugopolje katalog preciznije u njima su na akciji proizvodi koji su dostupni i u Lesnina Dugopolje prodajnom centru. Lesnina Dugopolje katalog izdan samo za ovaj Lesnina centar do sada nije bio dio češće prakse, pretpostaljamo iz razloga što je sama ponuda proizvoda vrlo slična ili identična ostalim Lesnina centrima. U svakom slučaju jedno vam možemo obećati, a to je ukoliko i kada Lesnina izda katalog za Lesnina Dugopolje centar jedno mjesto na kojem ćete ga sigurno pronaći je naša stranica i Lesnina katalog rubrika, koju možete pronaći ovdje i osim samih Lesnina kataloga sadrži i sve aktualne Lesnina akcije: Lesnina.

Lesnina Dugopolje akcija

Nove Lesnina akcije u prodajnim centrima nude se u pravilu svaki tjedan. Lesnina sve akcije redovno ističe putem kataloga, koje im trenutno služi kao glavno sredstvo komunikacije s zainteresiranim posjetiteljima ili kupcima. Kako smo prethodno naveli Lesnina izdaje katalog u pravilu na razini svih centara, tako Lesnina Dugopolje akcija na dio prodajnog asortimana uključuje one akcije koje su istaknute u aktualnom tiskanom tj. elektronskom katalogu. Drugim riječima Lesnina Dugopolje akcija sadrži iste proizvode i kao akcije u drugim Lesnina centrima, osim ako nije posebno istaknuto “ova akcija vrijedi samo u Lesnina Dugopolje centrima” što, kako smo naveli do sada nije bio čest slučaj.

Lesnina Dugopolje prodajni asortiman

Spektar proizvoda koje možete pronaći u Lesnina Dugopolje poslovnici mogao bi se podijeliti na tri dijela. Najzastupljeniji prodajni program odnosi se na Lesnina Dugopolje namještaj. Nakon namještaja, na Lesnina Dugopolje kuhinje, a nakon toga na Lesnina Dugopolje manje proizvode za dom koji onda uključuju i proizvode za domaćinstvo i kućanstvo.

Lesnina Dugopolje ključni detalji

Lesnina Dugopolje
Adresa: Sv. Leopolda Mandića 2, Dugopolje (Split)
Radno vrijeme: Ponedjeljak – subota 09:00h – 20:00h
Email: [email protected]
Telefon: 021/707 444
Kontakti po odjelima:
Odjel Diskont: 021/70 74 12
Odjel Trend: 021/70 74 40
Odjel Salon: 021/70 74 23
Odjel Kuhinje: 021/70 74 32
Odjel Butik: 021/70 74 56
Službena Lesnina web stranica: ovdje

Lesnina Dugopolje prodajni centar na Google Maps aplikaciji

Prikaz veće karte

Prije odlaska u Lesnina Dugopolje poslovnicu aktualni akcijski katalog možete pronaći na ovom mjestu: Lesnina katalog.

Katalozi.net
By: Antonia Bandić

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!