Lesnina Pula

Lesnina Pula

Lesnina Pula

Sve što Vas zanima vezano za Lesnina Pula prodajni salon

Lesninu u Puli možete pronaći u Robnoj kući Istra. Lesnina Pula nudi Vam cjelokupan asortiman Lesnina namještaja po tradicionalno povoljnim cijenama. Asortiman Lesnina Pula prodajnog mjesta potražite i u online Lesnina katalogu.

Lokacija i dostupnost Lesnina Pula centra

Ako se nalazite u Istri Vaše najbliže prodajno mjesto trgovačko-proizvodnog poduzeća Lesnina nalazi se u Puli, u prostorima Robne kuće Istra, na adresi Narodni trg 10, Pula. Lesnina Pula posluje u suradnji s poduzećem Istra dd koje u jednom dijelu svog prodajnog prostora Robne kuće u Puli, u sklopu odjela namještaja, udomljuje Lesnina prodajni salon.

Lesnina Pula smještena je u samom centru grada, 2-5 minuta udaljena od Arene. Stoga do Lesnina Pula prodajnog salona možete bez ikakvih teškoća prošetati ako se nalazite u centru grada. Ako dolazite automobilom iz udaljenijih dijelova grada kao i iz okolice Pule prometna povezanost je također dobra a pronalazak lokacije je vrlo jednostavan.

Za sve dodatne informacije obratite se prodajnom osoblju Lesnina Pula salona na telefon +385 (0)52 211 180 u tijeku radnog vremena, koje je za ovaj Lesninin prodajni salon od ponedjeljka do petka 8.00 do 20.00 sati te subotom 8.00 do 14.00 sati. Ako želite kontaktirati pismeno, mailom to možete učiniti na kontakt e-mail za kupce [email protected] s naznakom Lesnina.

Lesnina Pula ponuda

Lesnina Pula dio je velikog lanca trgovina kvalitetnog i povoljnog namještaja. Lesnina svojim kupcima u Hrvatskoj već više od pola stoljeća nudi kompletan asortiman namještaja za svaki dio Vašeg doma, a u najvećim centrima ponuda je udopunjena dodatnim detaljima za uređenje interijera u sklopu programa „sve za dom“ koji uključuje program tepiha, zavjesa, posteljine, rasvjetnih tijela i sl. Lesnina namještaj obuhvaća program „spavanje“ kojim možete u potpunosti opremiti svoju spavaću sobu i spavaću sobu Vašeg djeteta, progrm kuhinje i blagovaonice, program dnevni boravak s ponudom sjedaćih garnitura, regala, polica, stolića i ostalog pripadnog namještaja, program zamještaja za kupaonice te za predsoblja. Lesnina Pula spada u red manjih i srednjih Lesnina prodajnih salona, čemu je primjerena i količina ponude, ali su uključeni svi navedeni dijelovi svih navedenih programa namještaja. Program „sve za dom“ sa dodatnim detaljma nije zastupljen.

Lesnina Pula katalog

Lesnina redovito izdaje kataloge svoje ponude kako bi što Više svojim kupcima približila svoj prodajni asortiman i pomogla u odabiru izdvajajući najzanimljivije dijelove. Lesnina Pula zastupljena je također u izdanjima Lesnina kataloga koji Vam je dostupan u tiskanom i elektronskom obliku. U slučaju posebnih ponuda, novosti, specijalnih akcija i rasprodaja u ovom Lesnina salonu Lesnina izdaje poseban Lesnina Pula katalog. Stoga ponudu i aktualne cijene u ovom Lesnina salonu možete potražiti u skupnim Lesnina katalozima ili provjerite da li je tiskan zaseban katalog za ovo prodajno mjesto. Ako tražite proizvode sniženih cijena potražite ih u jednom od Lesnina kataloga akcije, popusti, sniženja, rasprodaja i slično. Za potpuno točnu informaciju da li se proizvod na akciji za koji ste zainteresirani nalazi baš u Lesnina prodajnom salonu u Istri možete se raspitati putem gore navedenog kontakt telefona ili e-maila.

Lesnina Pula u Robnoj kući Istra, u centru Pule mjesto je koje trebate posjetiti ako tražite povoljan kvalitetan namještaj a nalazite se na području Istre. Prije odlaska u Lesnina Pula prodajni salon prelistajte aktualni Lesnina katalog.

Sve aktualne kataloge pa tako i Lesnina Pula katalog možete pronaći u našoj rubrici na vezi u nastavku: Lesnina katalozi. Sve Lesnina akcije možete pronaći ovdje Lesnina akcije, dok sve Lesnina objave, pa tako i one vezane za Lesnina Pula centar pogledajte ovdje: Lesnina.

Lesnina Pula ključne informacije

Adresa: Narodni trg 10, Pula
Telefon: +385 (0)52 211 180
Radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 8:00 sati do 20:00 sati, subota od 8:00 sati do 14:00 sati, nedjeljom Lesnina Pula centar ne radi
Kontakt email: [email protected]

Želimo vam ugodnu kupovinu u Lesnina Pula centru.