Lesnina katalog kuhinje

Lesnina katalog kuhinje

Lesnina katalog Tjedan kuhinja

Lesnina katalog kuhinje vrijedi od 11.03. do 16.03.2015.

Novi Lesnina katalog – Posebno izdanje s ponudama tjedna kuhinja u Lesnini – odlične akcije za još povoljniju kupnju namještaja i kućanskih aparata – pogledajte letak iznad teksta i saznajte najvažnije detalje akcije. Ponuda kataloga traje od 11. do 16. ožujka 2015. godine.

Lesnina katalog donosi odlične vijesti za sve koji planiraju skoru kupnju kuhinje. U Lesnini je u tijeku akcija 20 posto popusta na sve kuhinje po mjeri.

Lesnina katalog posebno izdvaja ponudu kuhinje Habemat s Beko kuhinjskim aparatima (staklokeramička ploča za kuhanje, pećnica, sudoper i napa) uključenim u cijenu  snižena čak 45 posto, sada za 5.499,00 umjesto redovne cijene od 10,661,84 kuna.

Uz akcijske ponude kuhinja i kuhinjskih aparata iskoristite i razne pogodnosti koje Lesnina nudi svojim kupcima kuhinja kao što su 3D planiranje i izrada kuhinja po mjeri za potpuno uklapanje u Vaš interijer i Vaše potrebe. Ne zaboravite na povoljne uvjete plaćanja koje nudi Lesnina, kao što je potrošački kredit na 24 rate bez kamata i daljnjih troškova. Sve detalje potražite u Lesnina katalogu.

Pogledajte letak iznad teksta  i upoznajte se s kompletnom ponudom. Pratite i druge kataloge iz naše rubrike Lesnina katalog i ne propuštajte Lesnina akcije, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naših rubrika Namještaj,  kuhinje  i Interijer.

Lesnina katalog vrijedi 11. do 16. ožujka 2015. godine.