Lesnina katalog Skladne kombinacije

Lesnina katalog Skladne kombinacije

Lesnina katalog Skladne kombinacije

Lesnina katalog Skladne kombinacije vrijedi do 26.06.2024.

Istražite posebnu ponude iz Lesnina kataloga Skladne Kombinacije.
Upotrijebite dekorativne jastuke Interior Chic od 100% pamuka zajedno s posteljinom Celadon kako biste stvorili skladnu i ugodnu spavaću sobu. Različite veličine jastuka mogu se koristiti za dodatnu podršku i dekoraciju. Kombinirajte različite dekorativne jastuke kako biste dodali teksturu i boju vašoj dnevnoj sobi.
Postavite ih na sofu ili fotelje za dodatnu udobnost i vizualni interes.

Dekorativni jastuk “Interior Chic” (100% pamuk)
Dimenzije: 45×45 cm
Cijena: 14,99 € -> 10,49 € (30% popusta)
Upotreba: Ovaj jastuk je savršen dodatak za vašu dnevnu sobu ili spavaću sobu. Dodajte ga na sofu ili krevet kako biste unijeli toplinu i udobnost u prostor. Njegova neutralna boja čini ga idealnim za kombiniranje s različitim stilovima interijera.

Dekorativni jastuk s motivom leptira
Dimenzije: 45×45 cm
Cijena: 19,99 € -> 13,99 € (30% popusta)
Upotreba: Ovaj jastuk s dekorativnim motivom leptira dodaje razigranost i svježinu vašem prostoru. Savršen je za proljetne i ljetne dekoracije, te se može koristiti kao akcentni komad u vašoj dnevnoj sobi ili vanjskom prostoru poput balkona ili terase.

Dekorativni jastuk “Interior Chic”
Dimenzije: 45×45 cm
Cijena: 24,99 € -> 17,49 € (30% popusta)
Upotreba: Ovaj elegantni jastuk idealan je za moderne i sofisticirane interijere. Možete ga kombinirati s tamnijim ili svjetlijim nijansama kako biste stvorili kontrast i dodali vizualnu privlačnost vašem namještaju.

Dekorativni jastuk “Interior Chic”
Dimenzije: 40×60 cm
Cijena: 24,99 € -> 17,49 € (30% popusta)
Upotreba: Ovaj veći jastuk savršen je za dodatnu podršku i udobnost. Postavite ga na krevet ili veliki naslonjač kako biste stvorili ugodan kutak za opuštanje ili čitanje.

Posteljina “Celadon”
Materijal: 100% pamučni saten
Dimenzije: 140×200/60×80 cm
Cijena: 29,99 € -> 19,99 € (33% popusta)
Upotreba: Ova luksuzna posteljina je idealna za svakodnevnu upotrebu. Njen satenasti finiš daje osjećaj mekoće i udobnosti, a periva je na 60°C što omogućava lako održavanje. Patentni zatvarač olakšava zamjenu posteljine.

Za zaštitu i stil dodajte podmetače na vaš stol . Njihova neutralna boja omogućava lako kombiniranje s različitim stolnjacima i dekorom stola.
Podmetač
Dimenzije: 35×45 cm
Cijena: 5,99 € -> 4,19 € (30% popusta)
Upotreba: Ovi podmetači su praktični i dekorativni dodatak za vaš stol. Štite površine od mrlja i topline, dok istovremeno dodaju estetsku vrijednost vašem blagovaonskom prostoru.

Uživajte u listanju kataloga i uljepšavanju vašeg prostora uz ove ljetne ponude iz Lesnina kataloga.
Ostale Lesnina ponude potražite ovdje Lesnina ponude.