Lesnina katalog Madraci

Lesnina katalog Madraci

Lesnina katalog Madraci

Lesnina katalog Madraci vrijedi od 30.05. do 31.12.2015.

Novi Lesnina katalog – Izbor iz ponude  madraca za 2015. godinu. Pogledajte i upoznajte se s ponudom, koja vrijedi sve do kraja godine.

Lesnina katalog donosi: Superflex Moto podnice  s regulacijom uzglavlja i uznožja pomoću elektromotora, Swedish Line asortiman: Memory classic jastuk punjen memorijskom pjenom (1000g), nadložak, prošiveni punjen poliesterskim vlaknima 100%, 200g/m2, Klasičan jastuk s pamučnom navlakom, punjen silikoniziranim kuglicama 900 grama

Iz Lesnina kataloga izdvajamo i nadmadrac Cashmere Memo, nadmadrac Smart Plus Memo. Jezgra od visco pjene i antialergijske navlake, nadmadrac Smart. Jezgra od super elastične poliuretanske pjene debljine 5 cm, jastuk Daunalex je klasični jastuk od paperja kombiniran s anatomskom funkcijom

Jastuk Allegro s jastučnicom od finog perkala sa svilenom završnom obradom bez korištenja optičkih izbjeljivača, 100% pamuka, Emporio madrac s džepićastim oprugama + HR pjena Izrađen kombiniranjem visokokvalitetne džepićaste opružne jezgre i posebno profilirane HR pjene u čak 2 tvrdoće također su u Lesnina katalog ponudi.

Pogledajte letak iznad teksta i upoznajte se s ponudom. U našoj rubrici Lesnina katalog   potražite i ostale  kataloge   i saznajte za sve Lesnina akcije.  Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana  provjerite i ostale aktualne kataloge  u našim rubrikama  NamještajInterijer, Madraci ili spavaće sobe.

Novi Lesnina katalog vrijedi do 31. prosinca 2015. godine.