Lesnina katalog madraci

Lesnina katalog madraci

Lesnina katalog madraci

Lesnina katalog madraci vrijedi od 19.09. do 27.09.2015.

Novi Lesnina katalog – Izbor iz ponude  madraca Swedish Line.   Pogledajte i upoznajte se s ponudom, koja vrijedi od 10. rujna do 27. rujna 2015. godine.

Lesnina katalog Vam predstavlja Swedish Line madrace: Flexoterm sedmozonski madrac izrazite kvalitete s jezgrom od HR i visoko elastične memory pjene, oja omogućuje veću površinsku udobnost  i bolju provodljivost vlage, a time i produženi vijek trajanja madraca. memorijska pjena je termoaktivna uslijed čega se prilagođava pojedinom obliku tijela, zbog čega olakšava cirkulaciju. dostupno za 1.199,00 umjesto 1.719 kuna.

Madrac Eccelent također je u Lesnina katalog ponudi. Madrac je  izrađen od Flexyfoam pjene u sedam zona – pjena je izrazito izdržljiva, prozračna i udobna s iznimnim ortopeskim karakteristikama. Sedam zonska jezgra odgovara podjeli tiejla na zone i reagira prema pritisku. Različita fleksibilnost svake od zona jamči ergonomsko prilagođavanje madraca vašem tijelu, izvrsnu potporu kralježnici i potpuno opuštanje musculature pri laženju, odnosno osigurava zdravi  revitalizirajući odmor. Tkanina s gornje strane prošiena je PES vlakonom i PU pjenom što daje ugodan osjećaj pri ležanju. Dostupan je za 999,00 kuna

Lesnina katalog nudi Vam i madrac Boyflex s džepičastomopružnom  jezgrom, s navlakom od pletiva, koja zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex Standarda 100, s gornje strane prošivena PES vatom i PU pjenom.

Pogledajte letak iznad teksta i upoznajte se s ponudom. U našoj rubrici Lesnina katalog   potražite i ostale  kataloge   i saznajte za sve Lesnina akcije.  Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana  provjerite i ostale aktualne kataloge  u našim rubrikama  NamještajInterijer, Madraci ili spavaće sobe.

Novi Lesnina katalog vrijedi od 10. rujna do 27. rujna 2015. godine.