Lesnina katalog

Lesnina katalog

Lesnina katalog

Lesnina katalog vrijedi od 03.10. do 17.10.2013 godine

Lesnina katalog – Nova povoljna ponuda iz Lesnine – Namještaj snižen i preko 50 posto – kuhinjski blok na akcijskoj ponudi uz čak 55 posto popusta za samo 990,00 kuna umjesto stare cijene od 2.400,00 kuna, blagovaonske stolice u pola cijene sada za 99,00, snižene cijene  spavaćih soba  i ostali najmeštaj te razne sitnice za domaćinstvo po zaista pristupačnim cijenama. Zavirite na stranice novog Lesnina katalog izdanja za prvu polovinu listopada, saznajte sve dobre cijene i uštedite.

Iskoristite i Lesnina katalog ponudu obročne otplate na potrošački kredit na 24 rate bez kamata i dodatnih troškova, uslugu besplatne dostave te Lesnina garanciju kvalitete. Sve detalje potražite na stranicama novog Lesnina katalog izdanja.

Prelistajte cijeli katalog i odaberite najpovoljnije artikle, a pogledajte i ostale aktualne objave u našoj rubrici Lesnina katalog. Pratite kataloge na našim stranicama i ne propuštajte akcije u Lesnini. Želite li usporediti ovu ponudu s ostalima, zavirite u naše rubrike Namještaj ili Interijer i odaberite i pregledajte još neku od aktualnih kataloških objava.

Lesnina katalog ponuda je aktualna od 3. do 17. listopada 2013. godine.