Lesnina katalog kupaonice

Lesnina katalog kupaonice

Lesnina katalog kupaonice

Lesnina katalog kupaonice vrijedi od 15.03. do 22.03.2015.

Novi Lesnina katalog – Posebno izdanje s novim ponudama luksuznih kupaonica : Mondo SPA, Crescendo i Speed program kupaonica po cijenama sniženim i do 40 posto – pogledajte letak iznad teksta i upoznajte se s ponudom. Katalog vrijedi od 15. do 22. ožujka 2015. godine.

Lesnina katalog poziva Vas da iskoristite 30 posto promotivnog popusta na Mondo SPA kupaonice visokokvalitetne izrade koju karakterizira posvećenost detaljima, harmoničnost boja i skladnih linija, uz XXXL izbor elemenata i boja za Vašu idealnu kupaonicu za savršen spoj funkcionalnosti i modernog dizajna.

20 posto popusta na kupaonicu CRESCENDO s dobro uravnoteženom kombinacijom oblika, funkcije i led rasvjete   kroz čitav program  i čak 40 posto snižena kupaonica SPEED, širina 120 cm, sastoji se od elementa s umivaonikom od mineralnog mramora, ormarića s ogledalom i rasvjete, boja bijela visoki sjaj  sada dostupna za 6.999,00 kuna također su u Lesnina katalog ponudi.

Iskoristite i Lesnina usluge za kupce – stručno savjetovanje – kompjutersko 3d planiranje, izmjera u vašem domu i precizna montaža te povoljne uvjete plaćanja uz potrošački kredit na 24 rate bez kamata.

Pratite i druge kataloge iz naše rubrike Lesnina katalog i ne propuštajte Lesnina akcije, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kupaonice.

Novi Lesnina katalog Kupaonice vrijedi za period od 15. do 22. ožujka 2015. godine.