Lesnina katalog kupaonice

Lesnina katalog kupaonice

Lesnina katalog kupaonice

Lesnina katalog kupaonice vrijedi od 31.03. do 12.04.2015.

Novi Lesnina katalog – nove promotivne akcije iz Lesnine – pogledajte letak u prilogu i provjerite aktualnu ponudu vrhunski dizajniranih Solitaire kupaonica. Ponuda vrijedi od 31. ožujka do 12. travnja 2015. godine.

Lesnina katalog Vam predstavlja SOLITAIRE kupaonice vrhunske kvalitete, lijepog, jednostavnog i modernog dizajna lako će se uklopiti u sve stilove uređenja. Veliki izbor elemenata omogućit će Vam individualnu prilagodbu prema Vašim željama i potrebama.

Solitaire kupaonice u aktualnom razdoblju možete u Lesnini nabaviti uz 30 posto promotivnog popusta. Lesnina katalog Vas podsjeća na usluge profesionalnog savjetovanja, kompjuterskog 3d planiranja, izmjere u Vašem domu i precizne montaže, kao i povoljne uvjete plaćanja na 24 rate bez kamata i troškova obrade kredita.

ogledajte katalog i provjerite sve akcije opreme za uređenje apartmana iz Lesnine.  U našoj rubrici Lesnina katalog   potražite i ostale  kataloge   i saznajte za sve Lesnina akcije.  Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana  provjerite i ostale aktualne kataloge  u našim rubrikama  NamještajInterijer ili Kupaonice.

Novi Lesnina katalog vrijedi od 31. ožujka do 12. travnja 2015. godine.