Lesnina katalog kupaonice

Lesnina katalog kupaonice

Lesnina katalog kupaonice

Lesnina katalog kupaonice vrijedi od 06.11. do 31.12.2013 godine

Lesnina katalog kupaonice – letak s pregledom akcijske ponude na vrhunske kupaonice u Lesnina prodajnim centrima – pogledajte novi Lesnina katalog kupaonice i odaberite osvježenje za svoj interijer sada po povoljnijim cijenama. Ponuda Lesnina katalog kupaonice vrijedi od 6. studenog sve do 31. prosinca 2013. godine.

20 posto popusta na Elvado kupaonicu, očaravajućeg i  inspirativnog dizajna s luksuznim površinama,  20 posto popusta na Mondo Spa program  kupaonica koje karakteriziraju  čiste i jasne sofisticirane  linije s velikim izborom elemenata i mogućnošću biranja dimenzija umivaonika – sve to dio je akcijeke ponude Lesnina katalog kupaonice.    

 Provjerite ponude i mogućnosti uštede na vrhunske kupaonice u Lesnini do kraja godine a ako se odlučite za kupnju Lesnina katalog nudi Vam i besplatnu dostavu i montažu te plaćanje uz povoljan potrošački kredit na 24 rate. Pogledjate Lesnina katalog za kompletnu ponudu i odaberite.

Uz Lesnina katalog Kupaonice pogledajte i druge aktualne kataloge u našoj rubrici Lesnina katalog, kao i sve najnovije ponude iz kategorije Namještaj ili Interijer. Ovoga tjedna Lesnina je pripremila više različitih kataloških izdanja s najnovijim ponudama i akcijskim cijenama, a među njima je i prigodni Lesnina katalog božićni asortiman.

Sve Lesnina kataloge potražite na našim stranicama, saznajte na vrijeme za sve Lesnina akcije i kupujte namještaj i opremu za interijer po najpovoljnijim cijenama.

Lesnina katalog kupaonice vrijedi do 31. prosinca 2013. godine.