Lesnina katalog kuhinja

Lesnina katalog kuhinja

Lesnina katalog

Lesnina katalog kuhinje srpanj vrijedi od 18.07. do 26.07.2015 godine

Novi Lesnina katalog – posebno izdanje s najboljim ponudama kuhinjskog programa u periodu od 18. do 26. srpnja 2015. godine. 4o posto promotivnog popusta na Mondo program kuhinja i druge akcije dio su ove ponude; prelistajte katalog i saznajte sve. Ponuda vrijedi od 18. do 26. srpnja 2015. godine.

Lesnina katalog nudi Vam kuhinje MONDO; kombinacija prostranog i modernog izgleda s bezvremenskom estetikom blistavih visoko-sjajnih površina. XXXL izbor elemenata garantira prilagodljivost svakom prostoru dok će velik izbor boja fronti u visokom sjaju ispuniti svaku vašu želju. (1566) MONDO je kreativna marka namještaja za zahtjevna i kompleksna uređenja. Razvijena od strane vodećih dizajnera i napravljena isključivo od probranih materijala uz 40 posto promotivnog popusta.

Set lonaca za kuhanje, 4/1, Cromargan® nehrđajući čelik 18/10, sa TransTherm® bazom, visokokvalitetni stakleni poklopci, pogodno za perilicu posuđa i sve vrste štednjaka, uključujući i indukcijsku ploču, sniženo 45 posto, za 899,00 kuna također je u Lesnina katalog ponudi.

Iskoristite i odličnu priliku – do srpnja uz kupnju m kuhinje iznad 18.999,00 kn dobivate poklon bon za kupovinu bijele tehnike odabranih brandova u vrijednosti od čak 3.000,00 kuna! Sve detalje akcije provjerite na stranicama novog Lesnina kataloga.

Prelistajte cijeli novi Lesnina katalog i provjerite sve ponude s velike proljetne rasprodaje. Provjerite i posebne ponude rasprodaje za Lesnina Split, Rijeku i Čakovec,  kao i druge aktualne objave u našoj rubrici Lesnina katalog    i saznajte za sve Lesnina akcije. Za još više dobrih ponuda provjerite i ostale aktualne kataloge  u našim rubrikama Kuhinje,  Namještaj ili Interijer.

Novi Lesnina katalog vrijedi  u periodu od 18. do 26. srpnja 2015. godine.