Lesnina katalog Kuhinje po mjeri

Lesnina katalog Kuhinje po mjeri

Lesnina katalog Kuhinje po mjeri

Lesnina katalog Kuhinje po mjeri vrijedi od 29.10. do 28.11.2015.

Novi Lesnina katalog donosi odlične ponude kuhinja i raznog kuhinjskog asortimana. Pogledajte katalog, upoznajte se s ponudom i iskoristite aktualne popuste za najpovoljniju kupnju. Katalog vrijedi od 29. listopada do 28. studenog 2015. godine.

U aktualnom periodu iskoristite popust na kuhnije po mjeri – Moderne, praktične, male ili raskošne, živopisne i tako savršene! Suvremene linije elemenata, trendi boje, metalne aplikacije i praktični „organizatori“ omogućuju vam slobodu i individualnost dizajna. Igrajte se i sami kreirajte kuhinju kakvu ste oduvijek željeli! Celina – individualnost uz moderan dizajn!

Kombinirani servis Nero Black dots Dots 30-dijelni set, od finog bijelog porculana s točkastim uzorkom u crnoj boji, pogodno za perilicu posuđa i mikrovalnu pećnicu, te Boca za viski , s dvije čaše, od stakla za 199,00 umjesto 499,00 kuna također su u Lesnina katalog ponudi.

Pogledajte letak  i provjerite sve detalje nove Lesnina akcije.Provjerite  i druge aktualne objave u našoj rubrici Lesnina katalog    i saznajte na vrijeme  za sve Lesnina akcije. Za još više dobrih ponuda provjerite i ostale aktualne kataloge  u našim rubrikama KuhinjeInterijer ili Namještaj.

Novi Lesnina katalog vrijedi u periodu od  od 29. listopada do 28. studenog 2015. godine.