Lesnina katalog kuhinje i oprema

Lesnina katalog kuhinje i oprema

Lesnina katalog

Novi Lesnina katalog donosi odlične ponude namještaja za kuhinje, dnevni boravak, blagovaonice, kupaonice i spavaće sobe. Odlične prilike za kupnju namještaja uz mogućnosti uštede i do 50 posto na pojedine artikle; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponuda vrijedi za sve Lesnina prodajne centre osim za Lesnina Rijeka trgovinu, za koju ponudu možete vidjeti  u posebnom Lesnina katalog Rijeka izdanju.

Iz Lesnina katalog ponude izdvajamo super prigodu za uređenje kuhinje – All Inclusive ponuda s naslovnice kataloga – Italstyle kuhinja sa setom Beko kuhinjskih aparata (ploča za kuhanje,  pećnica, sudoper,  INOX napa, hladnjak i perilica pousđa) sve za samo 11.999,00 kuna, što je 40 posto jeftinije od redovne cijene.

20 posto popusta na blagovaonice 03. i 04. listopada 2014 i veliki broj sniženih blagovaonskih garnitura u cijelom razdoblju važenja kataloga, 25 posto promotivnog popusta na Alples kuhinje, 50 posto popusta na Contessa projektirane kuhinje naručene po elementima, 30 posto promotivnog popusta na Novel kuhinje po mjeri, 40 posto na Mondo kuhinje, akcijske cijene Bosch, Siemens, Electrolux i Beko kuhinjskih aparata – sve to dio je ponude novog Lesnina katalog izdanja.

Uz spomenute akcije na kuhinje i blagovaonice novi Lesnina katalog nudi Vam i pregršt akcijskih ponuda namještaja za sve ostale prostorije doma. Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom. Pratite Lesninu s nama i dalje; sve najnovije kataloške ponude ovoga prodajnog lanca donosimo vam u našoj rubrici Lesnina katalog.

Za još više akcija potražite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz kategorija Namještaj i Interijer i birajte za sebe najbolje i najpovoljnije ponude.

Lesnina katalog kuhinje i namještaj vrijedi za sve Lesnina prodajne centre osim za Lesnina Rijeka trgovinu, za koju ponudu možete vidjeti  u posebnom Lesnina katalog Rijeka izdanju.