Lesnina katalog kuhinje

Lesnina katalog kuhinje

Lesnina katalog kuhinje

Lesnina katalog kuhinje vrijedi od 12.09. do 17.09.2014.

Novi Lesnina katalog – Posebno izdanje s ponuda ma Dan Kuchen kuhinja – iskoriste popust do 50 posto na izdvojeni asortiman Dan Kuchen kuhinja uz novi Lesnina katalog. Ponuda vrijedi do 12. do 17. rujna 2014. godine.

Kuhinje Dankuchen posebno su elegantne zbog  svojih ravnih
fronti od visokokvalitetnog mediapana sa vrhunskim sjajnim ili mat lakom. Fronte su s prednje strane usječene u oblik ručkice stoga ručkice nisu potrebne. Lesnina katalog predstavlja Vam akciju u Lesnina prodavaonicama za 50 posto popusat na kupnju Dan Kuchen kuhinja.

Uz 50 posto popusta na kompletne kuhinje ostvarite i 50 posto na radne
ploče i stakleni dio  te gratis ladice u podnožju, dodatne stranice te ormari za ugradbene aparate i gratis perilica za posuđe.

Dan Kuchen kuhinje izrađuju se u tehnici a postoji mogućnost naručivanja po mjeri. Sve kuhinje dostupne su uz povoljne uvjete plaćanja na 24 rate, bez daljnjih troškova obrade kredita i kamata.

Pogledajte letak iznad teksta za još više detalja o ovoj super akciji. Uz ovaj letak potražite u našoj rubrici Lesnina katalog    i druge aktualne ponude iz Lesnine  i iskoristite  Lesnina akcije. Pratite i druge kataloge iz naših rubrika kuhinjeNamještaj i Interijer i odaberite još neku od aktualnih ponuda.

Novi Lesnina katalog Dan Kuchen kuhinje vrijedi od 12. do 17. rujna 2014. godine.