Lesnina katalog Kuhinje

Lesnina katalog Kuhinje

Lesnina katalog Kuhinje 2018

Lesnina katalog Kuhinje 2018 vrijedi do isteka zaliha.

Novi Lesnina katalog donosi Vam pregled ponude kuhinja, kuhinjski aparata i raznih dodataka za opremanje kuhinje iz Lesnina prodavaonica. Prelistajte katalog, provjerite ponudu iz Lesnine i uredite svoju kuhinju funkcionalnim i kvalitetnim i stilski nepogrešivim namještajem. Ponude iz kataloga vrijede za 2018. godinu, do isteka zaliha.

Novi Lesnina katalog kuhinja pravi je užitak za oči za sve Vas koji uživate u kuhanju ali i konzumiranju jela. Na čak 67 stranica Lesnina katalog upoznat će Vas sa zaista bogatom ponudom kuhinja nekoliko vrhunskih proizvođača, među kojima će svatko pronaći ponešto za sebe.

U Lesnina katalogu pogledajte izbor kuhinja Dieter Knoll Collection, Novel, Moderano, c’elina, Welnova, Alples i Contessa, dodataka za kuhinju Bosch, Gorenje, Elica i A1uasanita, kuhinjskih aparata Miele, Whirpool, Blanco, Schock i Alveus, staklene obloge Neff, Beo, Reginox i Foster.

Pogledajte cijeli katalog i provjerite sve Lesnina akcije blagdanskih dekoracija. Pratite Lesnina katalogena našim stranicama i provjerite i druge ponude, koje uključuju namještaj za dom i vrt, opremu za kućanstvo, program za djecu i bebe i druge artikle. Za još više izbora posjetite naše rubrika Božić 2017InterijerNamještaj ili Kućanstvo i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Lesnina katalog vrijedi u Lesnina  Zadar poslovnici u periodu od za 2018. godinu, do isteka zaliha.