Lesnina katalog Čarobno baby proljeće

Lesnina katalog Čarobno baby proljeće

Lesnina katalog Čarobno baby proljeće

Lesnina katalog Čarobno baby proljeće vrijedi od 01.03. do 31.03.2024.

Novi Lesnina katalog donosi: Adrian dječji krevetić od masivnog drva, jastuk za dojenje, s navlakom od 100% pamuka, Max dječja garnitura 4/1, od masivnog drva bukve, dječja polica izgleda kuće, MDF, bijele boje, i ostale Lesnina akcije. Ponude vrijede u periodu od 01.ožujka do 31.ožujka 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lesnina katalogu potražite: Adrian dječji krevetić od masivnog drva, dimenzija 60x120cm, Heart C madrac s jezgrom od pjene visine 9cm, sa skidivom i perivom navlakom od mještovitog tkanja, pogodno za djecu do 25kg, ukupne visine madraca 11cm, dimenzija 70x140cm za samo 69.99 umjesto za 99.99 eura, fotelja za dojenje, od masivnog drva bukve.

Jastuk za dojenje, s navlakom od 100% pamuka, set za dojenje koji sadrži sve što vam je potrebno kod dojenja, te u svojem sastavu sadrži izolacijsku torbicu za spremanje, ručnu izdajalicu, bočice s dudom od 0+ i 1+ mjeseci, čašice za hranjenje, s adapterom, jednokratne upijajuće jastučiće i poklopce za zatvaranje za samo 59.99 umjesto za 79.99 eura, također se nalaze u novom Lesnina katalogu.

Novi Lesnina katalog izdvaja i: Max dječja garnitura 4/1, od masivnog drva bukve, Tower pomoćni stolac za djecu, od drva bora, bijele, sive boje, prikladno za djecu od 3+ godina, do max 50 kg, Commode komoda za previjanje, od lakiranog drva, bijele boje, s 3 ladice, te s dodatkom za podlogu za previjanje, dimenzija 48,5x70cm, i razne druge Lesnina akcije proizvoda za uređenje interijera.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lesnina katalog preporuča i: Dječja polica izgleda kuće, MDF, bijele boje, Serina 2u1 ljuljačka za bebe, pogodna za bebe od 0 do 9 mjeseci, sa 6 brzina njihanja i dvije brzine umirujućih vibracija, s naslonom podesivim u 3 položaja, te sa pet klasičnih melodija i pet prirodnih zvukova, uz noćno svjetlo sa 4 razine, te s dvije mekane igračke.

Prelistajte cijelo  izdanje Lesnina  kataloga i provjerite sve Lesnina akcije. Pratite Lesnina kataloge na našim stranicama i provjerite i druge ponude iz rubrika NamještajInterijer.

Novi Lesnina katalog vrijedi od 01.ožujka do 31.ožujka 2024.godine.