Lesnina katalog kreveti

Lesnina katalog kreveti

Lesnina katalog Boxspring kreveti

Lesnina katalog kreveti vrijedi od 25.05. do 31.12.2015.

Novi Lesnina katalog – Posebno izdanje s ponudom udobnih kreveta vrhunske kvalitete i dizajna. Boxspring kreveti i drugi asortiman za spavanje iz Lesnina prodavaonica provjerite na stranicama ovog kataloga. Ponude vrijede od 25. svibnja sve do 31. prosinca 2015. godine.

Lesnina katalog predstavlja Boxspring kolekciju  krevta koja ia više modela elegantnih kreveta u raskošnom francuskom stilu kombiniranih  s inovativnom tehnologijom izrade madraca preporučene od stručnjaka za spavanje. Krevet s madracem od 7-zonske džepićaste jezgre kombiniran je s krevetnim okvirom u koji je ugrađena 4-navojna bonell opružna jezgra. te s nadmadracem koji ima skidivu i perivu presvlaku, rasvjeta kreveta dostupna uz nadoplatu. Dimenzije kreveta su 200×160 cm, boja  crna  200×180 cm u sivoj boji, sada dostupno za 5.899,00 umjesto 6.554,44 kuna.

Xora krevet u stabilnom i čvrstom okviru s 4-navojnom bonell opružnom jezgrom, s dodatnim madracem izrađenim od 4-navojne bonell opružne jezgre na koju je postavljen i završni nadmadrac od komfor pjene. Rasvjeta također dostupna je uz nadoplatu. Dostupne su različite boje i dimenzije kreveta, već od 3.999,00 umjesto 4,443,33 kuna. također je u Lesnina katalog ponudi.

Pogledajte cijeli katalog i saznajte sve ponude sniženih cijena  ponude izvrsnih  kreveta  iz Lesnine. Uz ovo posebno izdanje Lesnina kataloga kreveta provjerite  i druge aktualne objave u našoj rubrici Lesnina katalog    i saznajte na vrijeme  za sve Lesnina akcije. Za još više dobrih ponuda provjerite i ostale aktualne kataloge  u našim rubrikama Namještaj, Interijer ili spavaće sobe.

Novi Lesnina katalog vrijedi u periodu od 25. svibnja sve do 31. prosinca 2015. godine.