Lesnina katalog Blagovaonica

Lesnina katalog Blagovaonica

Lesnina katalog

Lesnina katalog Blagovaonica vrijedi od 18.05. do 01.06.2014 godine

Novi Lesnina katalog – Posebno izdanje s akcijskim ponudama namještaja za blagovaonice. Pogledajte letak u prilogu, saznajte sve ponude za aktualno razdoblje i uštedite i do 40 posto pri kupovini modernih garnitura za blagovaonice, kao i 50 posto pri kupnji ostalog blagovaonskog asortimana. Lesnina katalog blagovaonice vrijedi za period od 18. svibnja do 1. lipnja 2014. godine.

Iz Lesnina katalog ponude izdvajamo 40 posto snižene Xora blagovaonske stolice sa sjedištem sive  ili caapuccino boje i nogicama od kroma, dostupne sada za 499,00 kuna il drugi model od eko kože za 399,00 kuna. Xora blagovaonski stolovi sniženi na 2.999,00 i 1.999,00 kuna također su u Lesnina katalog ponudi.

Uštedite 50 posto pri kupnji pribora za jelo za samo 249,0 kuna te čak 60 posto pri kupnji servisa za jelo za 299,00 kuna. Pogledajte sve ponude i pronađite sve dobre prilike za uštedu te se informirajte o Lesnina pogodnostima dostave i montaže te povoljnim uvjetima obročnog plaćanja na 24 rate bez kamata i dodatnih troškova.

Pogledajte letak u prilogu i otkrijte sve akcijske ponude blagovaonskog namještaja u Lesnini. Pratite i druge objave u našoj rubrici Lesnina katalog i upoznajte se sa svim Lesnina akcijama. Ovoga tjedna na našim stranicama potražite i posebnu ponudu za Lesnina Osijek prodajno mjesto, kao i akcijske ponude namještaja za dnevni boravak.  i Za još više dobrih ponuda namještaja i opreme za kućanstvo zavirite u naše rubrike Namještaj i Interijer ili  Blagovaonice i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Lesnina katalog Blagovaonice  vrijedi za period  od 18. svibnja do 1. lipnja 2014. godine.